ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Με μεγάλη επιτυχία το πρώτο σχολικό τουρνουά χάντμπολ δημοτικών σχολείων στο ΔΑΚ Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:46:00 μ.μ. | | |
Παιδιά σε κλειστό γήπεδο
Πραγματοποιήθηκε χτες, με μεγάλη επιτυχία, στο ΔΑΚ Άργους το πρώτο σχολικό τουρνουά δημοτικών σχολείων για το 2023, υπό την αιγίδα του Διομήδη Άργους και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας.
Πλήθος παιδιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να γνωρίσουν και να μυηθούν στον όμορφο κόσμο του χάντμπολ, μέσα από πολύ παιχνίδι και διασκέδαση, με καθοδηγητές το Γιώργο Ζαραβίνα, προπονητή της Εθνικής μας Ομάδας Ανδρών και του Διομήδη Άργους, και τους προπονητές των Ακαδημιών του Διομήδη Χρήστο Τσιγαρίδα και Χάρη Μπαλτατζή.

Τα παιδιά καλωσόρισε η κα Κική Νάσιου, Υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, η οποία και τους μίλησε για τα οφέλη της ενασχόλησης με το άθλημα του χάντμπολ, ενώ είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και να μάθουν περισσότερα για το άθλημα στην ομιλία του Γιώργου Ζαραβίνα.
Με την επίβλεψη των προπονητών του Διομήδη και των γυμναστών των σχολείων, που αγκάλιασαν την προσπάθεια να γνωρίσουν από κοντά οι μικροί μαθητές το χάντμπολ, το ΔΑΚ Άργους γέμισε από το γνώριμο πάθος που διακατέχει τα παιδιά όταν ασχολούνται με κάτι που τα κάνει χαρούμενα!

Την επίβλεψη των παιδιών κατά τη διάρκεια των αγώνων είχε το τμήμα του Ε.Ε.Σ Άργους και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τη Μαρία Σταματοπούλου, την Δέσποινα Κοντούλη και τον Θοδωρή Συρεγγέλα που με μεγάλη προθυμία ανέλαβαν το πολύ σημαντικό τμήμα της ιατρικής κάλυψης του τουρνουά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής των σχολείων που φρόντισαν και αυτοί να χαρίσουν στα παιδιά μια πολύ σημαντική εμπειρία, συμβάλλοντας με τις οδηγίες τους και την παρουσία τους στην άρτια διοργάνωση. Είναι πολύ σημαντικό να ανοίγουν τις πόρτες του αθλητισμού στα παιδιά και να τα φέρνουν σε επαφή με όλα τα αθλήματα.

Τα σχολεία που πήραν μέρος και οι υπεύθυνοι του κάθε σχολείου:

1ο Δημοτικό Σχολείο Άργους ( Γιώργος Καραβέλας)
2ο Δημοτικό Σχολείο Άργους ( Γιώργος Σωτηρόπουλος)
6ο Δημοτικό Σχολείο Άργους ( Στάσα Γκολέμη, Ευτέρπη Καλακούδη, Βασίλης Γιάνναρος)
Δημοτικό Σχολείο Ινάχου ( Χαρίκλεια Κοτσιώνη)
Δημοτικο Σχολείο Σκαφιδακίου ( Ηλίας Χατζηγεωργίου)
Δημοτικό Σχολείο Φιχτίων (Νίκος Πραγκαστής)
Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Αφών Μαλτέζου (Σωτήρης Δαμάλας)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ