ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Βιβή Σκούρτη υπ. Βουλευτής Αργολίδας με τον ΣΥΡΙΖΑ: "Δεν συμβιβάστηκα με τα συμφέροντα που λυμαίνονται τον τόπο μας..."

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:46:00 π.μ. | | |
Βιβή Σκούρτη υπ. Βουλευτής Αργολίδας με τον ΣΥΡΙΖΑ
Την Τρίτη 18 Απρίλη το απόγευμα, στην Ερμιόνη και σ’ ένα ωραίο περιβάλλον στη θέση Μαντράκια, η Βιβή Σκούρτη υποψήφια Βουλευτής στην Αργολίδα με τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., συναντήθηκε με τους συμπολίτες της και όχι μόνο.
Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να ενημερώσει τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να είναι και πάλι υποψήφια, βάζοντας έτσι πλάτη, να φύγει η εθνικά επικίνδυνη Κυβέρνηση Μητσοτάκη Α.Ε. και να σχηματισθεί προοδευτική Κυβέρνηση συνεργασίας με ραχοκοκαλιά τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, ώστε να υπάρξει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ.
Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Ερμιονίτης και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Δημήτρης Χατζησωκράτης, υποψήφιος στο Β1 Βόρειο Τομέα της Αθήνας.

Η Βιβή Σκούρτη αντάλλαξε σκέψεις με τους συμπατριώτες της και σε μια έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους καλώντας τους σε συνεχή αγώνα με τούτα τα τελευταία λόγια: «Δεν με «κρατούσε» και δεν με «κρατάει» τίποτα, δεν συμβιβάστηκα με τα συμφέροντα που λυμαίνονται τον τόπο μας, αν και αρκετές φορές ένιωσα απελπιστικά μόνη.
Πιστέψτε με όμως και η μοναχική πορεία στο δρόμο του βοριά έχει κι αυτή την ομορφιά της. Χαμένος αγώνας είναι εκείνος που δεν δόθηκε. Ό,τι κατακτήθηκε για τους κατατρεγμένους, κατακτήθηκε με αγώνες και πολλές φορές πολλοί το πλήρωσαν με τη ζωή τους».

Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη
Υποψήφια Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Αργολίδα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ