ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Υποψήφιοι του ΚΚΕ Αργολίδας επισκέφθηκαν τη Λαϊκή Αγορά Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:11:00 μ.μ. | |

Διαμοιρασμός φυλλαδίων
Σήμερα, Σάββατο, 22/4/2023, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την Βούλα Γκουβίση, υποψήφια βουλευτή Αργολίδας του ΚΚΕ και την Ναυσικά Μπαβελή, υποψήφια Δήμαρχο Άργους με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, επισκέφθηκε τη Λαϊκή Αγορά του Άργους και συζήτησε με τους παραγωγούς και τους πωλητές.

Στα πλαίσια της περιοδεία του Κόμματος, αναδείχθηκαν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί της περιοχής από το αυξανόμενο κόστος παραγωγής, την άδικη φορολογία και τα χαράτσια, τα συνολικότερα προβλήματα που αφορούν την υποβάθμιση της ζωής του λαού με τις ελλείψεις στα Νοσοκομεία, τα σχολεία κ.τ.λ.
Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ μετέφερε το μαχητικό κάλεσμα του Κόμματος για ισχυρό ΚΚΕ στις 21 του Μάη ώστε από την επόμενη μέρα να είναι πιο δυνατός ο λαός και οι αγώνες του. Ανέδειξαν ότι αυτό που λένε πολλοί εργαζόμενοι «κανένας από τους δύο» χρειάζεται σήμερα να πάρει πιο ριζοσπαστικά και αγωνιστικά χαρακτηριστικά με την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ.
Γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ μένει ΚΚΕ. Δεν θα μεταλλαχτεί σε στήριξη ή ανοχή σε όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει από τις εκλογές. Γιατί το ΚΚΕ δεν είναι κάποιο κόμμα που εμφανίζεται, βοηθάει το πέρασμα της αντιλαϊκής πολιτικής και ύστερα αποσύρεται, όπως τα λεγόμενα μικρά κόμματα που αποδείχτηκαν ..."μεγάλοι σύμμαχοι" του συστήματος. Αυτόν τον ρόλο προτίθενται να παίξουν και σήμερα δυνάμεις που έχουν ήδη κολλήσει ένσημα στην αντιλαϊκή πολιτική από υπουργικά και βουλευτικά έδρανα, ψηφίζοντας μέτρα-τραγωδία για το λαό.
Γιατί σταθερότητα για τον λαό, τη ζωή και τα δικαιώματά του σημαίνει πιο δυνατό ΚΚΕ. Μπροστά στη δεδομένα αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα προκύψει, τη διαφορά υπέρ του λαού μπορεί να την κάνει μόνο ένα πιο δυνατό ΚΚΕ. Περισσότεροι βουλευτές του ΚΚΕ σημαίνει περισσότερη δύναμη για να ακούγεται η φωνή και τα προβλήματα του λαού, περισσότεροι μαχητικοί "συμπαραστάτες" στον αγώνα για το δίκιο, παντού.

Τ.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ