ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Ενημέρωση από τους εκπροσώπους του επιχειρείν της Αργολίδας είχε η υπ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βιβή Σκούρτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:25:00 μ.μ. | | |
Φώτης Δαμούλος
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023 στο Επιμελητήριο Αργολίδας συνάντηση εργασίας της υποψήφιας Βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κα Βιβή Σκούρτη με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτιο Δαμούλο.

Η συνάντηση είχε σκοπό την αναλυτική ενημέρωση της κας Σκούρτη και των συνεργατών της για τα θέματα που απασχολούν την τοπική επιχειρηματικότητα, όπως και για τις δράσεις που αναπτύσσει το Επιμελητήριο. Στη συζήτηση πέραν των δύο προαναφερόμενων συμμετείχαν και τα μέλη της Διοίκησης κ. Μανώλης Δανούσης – Οικονομικός Επόπτης και κ. Δημήτριος Μαγκλάρας - Υπ. ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας είχε την ευκαιρία να αναλύσει στην κα Σκούρτη τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι επιχειρήσεις της περιοχής και την άμεση ανάγκη λήψης δέσμης μέτρων στήριξης τους. Επίσης, τοποθετήθηκε για τα έργα υποδομής τα οποία θα στηρίξουν και θα αναπτύξουν περαιτέρω τους σημαντικούς και αναπτυσσόμενους κλάδους της τοπικής οικονομίας (Πρωτογενής τομέας & Τουρισμός).

Η κα Σκούρτη κατέγραψε τις προτάσεις και τοποθετήθηκε αναπτύσσοντας το κυβερνητικό Πρόγραμμα των 50 πρώτων ημερών σε ότι αφορά τους επαγγελματίες, δηλώνοντας την ικανοποίησή της για την κατατοπιστική ενημέρωση που είχε από τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου της Αργολίδας.

Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ