ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Υποψήφιες του ΚΚΕ Αργολίδας επισκέφθηκαν χώρους εργασίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:08:00 μ.μ. | |
Περιοδεία υποψηφίων
Την Τρίτη 25 Απριλίου 2023, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την Αγγελική Χατζηαναστασίου, υποψήφια βουλευτή Αργολίδας του ΚΚΕ και την Ναυσικά Μπαβελή, υποψήφια Δήμαρχο Άργους- Μυκηνών με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, επισκέφθηκε τα εμπορικά καταστήματα που βρίσκονται στην επαρχιακή οδό Αργούς- Ναυπλίου (Δαλαμανάρα).

Στα πλαίσια της περιοδεία του Κόμματος, αναδείχθηκαν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και της Αργολίδας με την άνοδο των τιμών, την ακρίβεια, που είναι η μία πλευρά απ' τη γενικευμένη επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων. Δίπλα σ' αυτήν, η ένταση της εκμετάλλευσης των εργαζομένων, οι χαμηλοί μισθοί, η ανεργία, το τσάκισμα των εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, η υπέρογκη φορολογία του λαού, όλα μαζί κατατρώνε το βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων. Και παράλληλα την άδικη φορολογία και τα χαράτσια, τα συνολικότερα προβλήματα που αφορούν την υποβάθμιση της ζωής του λαού με τις ελλείψεις στα Νοσοκομεία, τα σχολεία και της υποδομές γενικότερα.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ μετέφερε το μαχητικό κάλεσμα του Κόμματος για ισχυρό ΚΚΕ στις εκλογές 21 του Μάη ώστε από την επόμενη μέρα να είναι πιο δυνατός ο λαός και οι αγώνες του. Ανέδειξαν ότι αυτό που λένε πολλοί εργαζόμενοι «κανένας από τους δύο» χρειάζεται σήμερα να πάρει πιο ριζοσπαστικά και αγωνιστικά χαρακτηριστικά με την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ και εκλογικά.

Γιατί σταθερότητα για τον λαό, τη ζωή και τα δικαιώματά του σημαίνει πιο δυνατό ΚΚΕ.

Γιατί η οργή πρέπει να γίνει δύναμη αγώνα.

Γιατί μόνο έτσι θα πολλαπλασιαστούν οι εστίες αντίστασης, σε όσα έρχονται και έχουν προαποφασιστεί και στα οποία έχουν συμφωνήσει Ν.Δ. –ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ, που θα χρειαστούμε μετά τις εκλογές. Γιατί παρά τις διαφορές τους η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ συμφωνούν στα "μεγάλα". Τσακώνονται για το "ποιος" και "πώς" θα κυβερνήσει, αφού η πολιτική που θα ασκήσουν είναι δεδομένη.

Για να κάψουμε τα αντιλαϊκά σενάρια που ετοιμάζουν.

Γιατί το ΚΚΕ δεσμεύεται μόνο από τα συμφέροντα του λαού και των εργαζομένων, δεν ξεπληρώνει γραμμάτια στην εγχώρια και διεθνή ελίτ.

Γιατί το "κανένας από τους δύο" μπορεί να πάρει ριζοσπαστικά χαρακτηριστικά αν μεταφραστεί σε μεγάλη ενίσχυση του ΚΚΕ.

Γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ μένει ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ έχει πρόγραμμα εξουσίας - διακυβέρνησης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ