ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

ΚΚΕ Αργολίδας: Κάλπικο το δίλημμα για αυτοδυναμία της ΝΔ ή «πολιτική τερατογένεση»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:50:00 μ.μ. |
ΚΚΕ
Να εγκλωβίσει τον λαό στο κάλπικο δίλημμα για αυτοδυναμία της ΝΔ ή «πολιτική τερατογένεση», επιχείρησε ξανά ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης, μιλώντας σήμερα στις Μυκήνες και το Ναύπλιο.


Το δίλλημα αυτό αφορά στην πραγματικότητα τους μεγάλους μονοπωλιακούς ομίλους, προσπαθώντας να πείσει ότι αυτός είναι ικανότερος να συνεχίσει αποτελεσματικά την πολιτική υπεράσπισης της κερδοφορίας τους, τσακίζοντας όμως τις λαϊκές ανάγκες!

Παράλληλα, η όποια προσπάθεια διαχωρισμού των γραμμών μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ είναι ψεύτικη, κάνοντας ανούσια κριτική για επιλογές προσώπων έτσι ώστε να κρύψει τη στρατηγική σύμπλευση αυτών των κομμάτων στη συμμετοχή της χώρας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Ταυτόχρονα η «διαφήμιση» του «έργου» της κυβέρνησης λέγοντας ότι «αντιμετωπίσαμε πρωτοφανείς προκλήσεις: πανδημίες, μεταναστευτικές κρίσεις, έναν επιθετικό γείτονα, ένα πόλεμο στην Ουκρανία, μία παγκόσμια κρίση ακρίβειας», προσθέτοντας ότι «δημιουργούσαμε πλεόνασμα ανάπτυξης, το οποίο επιστρέφαμε στους πολίτες με τρόπο πάντα δίκαιο», δεν έχει καμία σχέση με τη πραγματικότητα, καθώς ο λαός και οι εργαζόμενοι δεινοπάθησαν και συνεχίζουν να δεινοπαθούν κάτω από το κύμα της ακρίβειας, με τα εισοδήματά του καθηλωμένα από τους αντιλαϊκούς νόμους όλων των κυβερνήσεων.

Το ΚΚΕ καλεί το λαό της Αργολίδας να αξιοποιήσει τη συσσωρευμένη πείρα του. Έχουν δοκιμαστεί οι πάντες και τα πάντα, σε διαδοχικά αντιλαϊκά κυβερνητικά σχήματα που έφτιαξαν η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ μαζί με άλλα κόμματα “μιας χρήσης”. 

 Ο λαός να προσέλθει στις εκλογές, με ένα και μόνο κριτήριο: Πώς θα αδυνατίσει τα κόμματα που είναι πρόθυμα να συνεχίσουν τον ίδιο αντιλαϊκό δρόμο και πώς θα δυναμώσει το ΚΚΕ. Γιατί, με όσο πιο δυνατό ΚΚΕ, τόσο πιο δυνατός γίνεται ο λαός, για να διαμορφώσει πραγματικές θετικές εξελίξεις προς όφελός του.

21/4/2023

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ