ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Γιώργος Διδασκάλου: Ενισχύουμε την ασφάλεια στους Αρχαιολογικούς χώρους της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:59:00 μ.μ. | |
Γιώργος Διδασκάλου
Στο πλαίσιο αυτοψίας του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού στην Π.Ε. Αργολίδας και εν όψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για τον από κοινού συντονισμό των δράσεων πυροπροστασίας των αρχαιολογικών χώρων στην Αργολίδα.

Στη σύσκεψη παρευρέθησαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες για την πυροπροστασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με επικεφαλής και οικοδεσπότη τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Ιωάννη Μαντζούνη, οι υπηρεσίες του ΥΠΠΟΑ, οι εκπρόσωποι των τεσσάρων Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Δασαρχείου.

Ο κ. Διδασκάλου δήλωσε: "Συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε το επίπεδο ετοιμότητας των υπηρεσιών του ΥΠΠΟΑ, καθώς και των εμπλεκόμενων φορέων με στόχο την πρόληψη και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των επιπτώσεων από μια ενδεχόμενη φυσική καταστροφή.

Παράλληλα το ΥΠΠΟΑ παρακολουθεί όλα τα υπό εξέλιξη έργα που πραγματοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα με στόχο την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και την απόδοση τους το ταχύτερο δυνατό στον τελικό τους αποδέκτη, την κοινωνία."

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ