ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Γιώργος Δωροβίνης υπ. βουλευτής Αργολίδας: Θα αγωνιστώ και στο στίβο της πολιτικής με στόχο το εθνικό συμφέρον

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:07:00 μ.μ. | | |
Γιώργος Δωροβίνης υπ. βουλευτής Αργολίδας
Έχοντας συναίσθηση της σπουδαιότητας του εγχειρήματος δέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση του Πρωθυπουργού της Ελλάδας και Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη να είμαι ένας από τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στην Αργολίδα .

Τον ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνει.Θα ήθελα να προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της επιλογής του.

Με γνωρίζετε ή έχετε ακούσει για εμένα ως γιατρό .

Εκμεταλλεύομαι αυτή την ευκαιρία να αγωνιστώ και στο στίβο της πολιτικής με στόχο το εθνικό συμφέρον.Θα ήθελα λοιπόν εσείς να κάνετε πράξη αυτή την ευκαιρία και να με αναδείξετε με την ψήφο σας εκπρόσωπό σας στη Βουλή των Ελλήνων .

Στο δύσκολο εγχώριο αλλά και παγκόσμιο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον που ζούμε χρειάζονται φρέσκες ιδέες και όρεξη για σκληρή δουλειά ,ώστε να καταφέρουμε να σταθούμε με σιγουριά,τόλμη και σταθερότητα γερά στα δικά μας πόδια ,να μεγαλουργήσουμε ως χώρα και ως κοινωνία ,να τα καταφέρνουμε τελικά ακόμα και σε κείνα τα δύσκολα που θα αντιμετωπίσουμε.

Στις εθνικές εκλογές της 21 Μαΐου προσδοκώ με την ψήφο σας μαζί να δώσουμε πνοή στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ελλάδα που μας αξίζει .

Η δημοκρατική μου παράδοση και η επιτυχημένη επαγγελματική μου διαδρομή συντάσσεται σήμερα με το όραμα σταθερότητας της χώρας που πέρα από μικροκομματικές διχαστικές του μίσους μικροπολιτικές υπόσχεται να υλοποιήσει την επόμενη τετραετία ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σας καλώ να μου δώσετε αυτή την ευκαιρία,ώστε να δούμε αυτό το όραμα να υλοποιείται καλλίτερα από κάθε άλλη φορά για την Ελλάδα που μας αξίζει και δικαιούμαστε.

Γιώργος Δωροβίνης
Χειρουργός - Μαιευτήρας - Γυναικολόγος
Υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας
Νέας Δημοκρατίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ