ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Με βροχή η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:57:00 π.μ. | |
Ψιλόβροχο στο τζάμι
Με βροχές και καταιγίδες θα επιστρέψει το μεγαλύτερο κύμα των εκδρομέων σήμερα Δευτέρα του Πάσχα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον διευθυντή της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) Θοδωρή Κολυδά, την επιδείνωση του καιρού προκαλεί το εκτεταμένο ανώτερο χαμηλό που βρίσκεται στην Κεντρική Μεσόγειο, το οποίο στροβιλίζεται και κινείται ανατολικά.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν εντοπίζονται κυρίως στη δυτική και κατά τόπους στη βόρεια χώρα έως και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας (17/4) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από ενισχυμένους ανέμους και πιθανώς χαλαζοπτώσεις.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν τη Δευτέρα του Πάσχα μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στο Ιόνιο, στη δυτική Πελοπόννησο και κατά τόπους στη δυτική Στερεά.

Μέχρι το απόγευμα, τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία.

Σύμφωνα με τον κ. Κολυδά, σε γενικές γραμμές θα έχουμε βροχές σε πολλές περιοχές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Τα φαινόμενα στο Ιόνιο, στη δυτική Πελοπόννησο και κατά τόπους στη δυτική Στερεά, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία θα είναι ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:για σήμερα Δευτέρα (17-04-2023)

α) μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στο Ιόνιο, στη δυτική Πελοπόννησο και κατά τόπους στη δυτική Στερεά.

β) μέχρι το απόγευμα στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ