ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Α’ Εθνικής στην Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:30:00 μ.μ. | |
Σκακιστές
Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το Ομαδικό Πρωτάθλημα Προκριματικών Ομίλων Σκάκι Α’ Εθνικής της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου (Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π.), το οποίο διεξήχθη στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου AKS Porto Heli στο Πόρτο Χέλι, από την Παρασκευή 21 Απριλίου έως και την Κυριακή 23 Απριλίου 2023.
Το Πρωτάθλημα Σκάκι μετά από πολλά χρόνια φιλοξενήθηκε και πάλι στον Δήμο Ερμιονίδας και πραγματοποιήθηκε με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Αθλητικού Ομίλου Κρανιδίου (Α.Ο. Κρανιδίου).

Στη διοργάνωση συμμετείχαν περίπου 120 αθλητές και αθλήτριες, όλων των ηλικιών από πολλές πόλεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Ειδικότερα, στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος 10 ομάδες από Κρανίδι, Ναύπλιο, Άργος, Άστρος, Τρίπολη, Καλαμάτα, Φιλιατρά, Σπάρτη, Μελίσσι Κορινθίας και Κόρινθο.

Επισημαίνεται ότι τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα του Α.Ο. Κρανιδίου Τμήμα Σκάκι, ενώ την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα της Κορίνθου και την τρίτη θέση η ομάδα της Σπάρτης.
Την έναρξη των εργασιών του πρωταθλήματος κήρυξε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, κάνοντας την πρώτη κίνηση στη σκακιέρα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, η Αντιδήμαρχος, κα Τ. Αντωνοπούλου, η Αντιδήμαρχος, κα Α. Λούμη, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας, κ. Γ. Τσεγκής και η Δημοτική Σύμβουλος, κα Α. Στρίγκου.
Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας στο χαιρετισμό του επισήμανε ότι « Το Σκάκι είναι ένα κορυφαίο άθλημα που προάγει την ευγενή άμυλα και καλλιεργεί το πνεύμα γι’ αυτό και ως Δημοτική Αρχή νιώθουμε ικανοποίηση να φιλοξενούμε στο Δήμο μας, μια τόσο σημαντική διοργάνωση σαν και αυτή».
Στην τελετή λήξης τις απονομές των βραβείων έκαναν ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ι. Γεωργόπουλος, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Α. Λούμη και ο Πρόεδρος του Α.Ο. Κρανιδίου, κ. Α. Κούτσης.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που αγωνίσθηκαν!

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες!

Συγχαρητήρια στον Α.Ο. Κρανιδίου για την εξαιρετική εμφάνιση!

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλούς αγώνες με πολλές ακόμα επιτυχίες!

Γραφείο Δημάρχου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ