ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η Χορωδία του Συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:28:00 μ.μ. | |
Χορωδοί
Το Σάββατο, 22 Απριλίου 2023, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η Χορωδία του Συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» συμμετείχε στο 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων, το οποίο διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Αθηναίων, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού και Τουρισμού.
Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε το Σύνδεσμο και την πρόεδρό του κ. Ξένια Τζάτζου για τη διοργάνωση και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία σ’ όλες τις επόμενες δράσεις τους.
Η συμμετοχή μας στο Φεστιβάλ και η παρουσίαση της δουλειάς μας στη σκηνή του Μεγάρου ήταν μία μοναδική εμπειρία. Ο ήχος που έφτανε σ’ εμάς ήταν τόσο καθαρός και χαιρόμασταν πραγματικά την κάθε στιγμή.
Ευχαριστούμε την πιανίστα μας, Ελένη Παππά Σούρσου, για την πολύτιμη βοήθειά της, τη σκληρή, αλλά με χαμόγελο πάντα, δουλειά της και τη συνεισφορά της στο καλό αποτέλεσμα.
Τίποτα, όμως, δεν θα γινόταν, εάν δεν είχαμε το μαέστρο μας, Νίκο Καπετάνιο, να μας εμπιστευτεί και να μας πιέζει συνεχώς για το καλύτερο. Τον ευχαριστούμε θερμά και περιμένουμε να μας οδηγήσει και σ’ άλλες, εξίσου ωραίες, μελωδικές στιγμές.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ