ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σάββατο 15 Απριλίου 2023

Κυριακή του Πάσχα: Mε τι καιρό θα γίνει στην Αργολίδα το ψήσιμο του οβελία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:22:00 μ.μ. | | |
Πασχαλινό αρνί στη σούβλα
Βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε μεγάλο μέρος της χώρας την Κυριακή του Πάσχα, 16/04, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Πιο αναλυτικά, σε όλη τη χώρα αναμένονται νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνές. Διαστήματα ηλιοφάνειας θα υπάρχουν έως το μεσημέρι κυρίως στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά και στην Πελοπόννησο. 

Από το πρωί βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στο Ιόνιο και στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. 

Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα επηρεάσουν και τη Θεσσαλία καθώς και τα υπόλοιπα τμήματα της Στερεάς και Πελοποννήσου ενώ παράλληλα θα εξασθενήσουν σημαντικά στη Θράκη και στην Ανατολική Μακεδονία.

Σε ότι αφορά την Αργολίδα, σύμφωνα με τα έως τώρα διαθέσιμα προγνωστικά δεδομένα, δεν αναμένονται ιδιαίτερα φαινόμενα, ενώ οριακά πιθανόν κάποια "βροχοσύννεφα" κινούμενα από τα δυτικά προς τα ανατολικά του νομού, να δώσουν κάποιες βροχοπτώσεις μέτριου χαρακτήρα το διάστημα από τις 3 με τις 9 το βράδυ.

Σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση του επεισοδίου βροχόπτωσης (RPI), η οποία εφαρμόζεται από τη μονάδα Μeteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το αναμενόμενο επεισόδιο βροχόπτωσης κατατάσσεται στην Κατηγορία 2 (Μέτρια). 

Νότιοι άνεμοι θα επικρατήσουν στα πελάγη, έως 6-7 μποφόρ στο Ιόνιο και έως 5-6 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση και θα φτάσει τους 15-18C στα δυτικά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο και τους 18-22C στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

Στους χάρτες που ακολουθούν παρουσιάζεται ο υετός που αναμένεται ανά τρίωρο από το πρωί έως το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, 16/04.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ