ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 21 Μαΐου 2023

15 κλοπές σε οικίες και κατάστημα εξιχνίασε η αστυνομία στη Μεσσηνία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:58:00 π.μ. | | |
Κλέφτης
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, -15- περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και κατάστημα, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη προχθές (19.5.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, αξιοποιώντας κατάλληλα συνδυαστικά στοιχεία αλλά και αποτελέσματα φυσικών και τεχνικών μεθόδων, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, κατά το χρονικό διάστημα από την 4.10.2022 έως και την 19.5.2023, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου-Νέστορος και Κορώνης Μεσσηνίας, διέπραξαν -15- περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και κατάστημα.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά το ποσό των -53.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Τέλος, κατασχέθηκε όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, καθώς και την ταυτοποίηση των άγνωστων συνεργών του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ