ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Διαφήμιση για τον Δήμο Ναυπλιέων η διοργάνωση του 19ου Final Four Χάντμπολ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:45:00 μ.μ. | |
Κωστούρος
Η μεγάλη γιορτή για το Ελληνικό Χάντμπολ, το 19ο Final Four του Κυπέλλου Ανδρών διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία το διήμερο 8-9 Μαΐου 2023 στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας Ναυπλίου.

Σε ένα ματς που έσπασε καρδιές και κρίθηκε στην παράταση, Κυπελλούχος Ελλάδος για το 2023 αναδείχθηκε η ομάδα του Ολυμπιακού που επικράτησε του Δούκα με σκορ 28-27.
Αξίζουν όμως πολλά συγχαρητήρια στις ομάδες του Διομήδη Άργους και της ΑΕΚ που συμμετείχαν στο φετινό F-4.
Οι αγώνες καλύφθηκαν τηλεοπτικά από τη Δημόσια Τηλεόραση ενώ σχεδόν όλα τα αθλητικά ειδησεογραφικά site κάλυψαν με ρεπορτάζ και αφιερώματα τη διήμερη αγωνιστική δράση, αναδεικνύοντας το άθλημα της Χειροσφαίρισης και θέτοντας την πόλη του Ναυπλίου στο επίκεντρο του μεγάλου αυτού αθλητικού γεγονότος.
Ως Δήμος Ναυπλιέων από τη μεριά μας ευχαριστούμε το φίλαθλο κοινό που παρακολούθησε τους αγώνες, τους αθλητές και τα τεχνικά επιτελεία των ομάδων, όλους τους Φορείς που συμμετείχαν στη διοργάνωση αλλά και τους δημοσιογράφους που κάλυψαν για τα τοπικά και πανελλήνια αθλητικά μέσα ενημέρωσης με εκτενείς αναφορές, το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός.
Καταφέραμε ως Δήμος Ναυπλιέων σε αγαστή συνεργασία με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης να διοργανώσουμε εδώ στο Ναύπλιο, την έδρα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ, ακόμα μια μεγάλη και επιτυχημένη διοργάνωση παίρνοντας τα εύσημα από όλους τους συμμετέχοντες για την άρτια και δομημένη διεξαγωγή του Final Four.
Ξεχωριστές ευχαριστίες στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας για τις υπηρεσίες που προσέφερε ώστε οι αγώνες να διεξαχθούν με ασφάλεια και ομαλότητα.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μετά την τελετή απονομής του Κυπέλλου και των μεταλλίων στις ομάδες δήλωσε:

«Η διεξαγωγή του Final Four στο Ναύπλιο αποτελεί τη συνέχεια μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων που διεξάγονται, προβάλλοντας με τον τρόπο αυτό την περιοχή μας.
Με την φιλοξενία και την ομολογουμένως επιτυχημένη από όλες τις εκφάνσεις μιας τέτοιας κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης, το Ναύπλιο με τη δημοσιότητα που πήρε έγινε για άλλη μια φορά το επίκεντρο, κατατάσσοντας τον τόπος μας ως ένα ελκυστικό προορισμό και για αθλητικό τουρισμό. Συνεχίζουμε δυναμικά προς αυτή την κατεύθυνση έχοντας ως οδηγό τη τεχνογνωσία αλλά και τις υποδομές για να γίνουν παρόμοια αθλητικά γεγονότα στο Δήμο μας στο μέλλον. Ευχαριστώ τους αθλητές που συμμετείχαν και τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.
Ξεχωριστές ευχαριστίες σε όλους τους εμπλεκομένους φορείς, την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης και σε όσους εργάστηκαν αδιάκοπα για την άρτια διοργάνωση των αγώνων υπενθυμίζοντας ότι οι συλλογικές συνέργειες επιφέρουν θετικά και ολοκληρωμένα αποτελέσματα.

Μέσα από ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός αναδείχθηκε για άλλη μια φορά ο τόπος μας και τα συγκριτικά πλεονεκτήματά του».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ