ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Παρουσία του Γ.Γ. Αθλητισμού ολοκληρώθηκε στο Ναύπλιο το 1ο Σχολικό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:03:00 μ.μ. | |
Κωστούρος, Μαυρωτάς
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το πρώτο σχολικό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης στο Κολυμβητήριο Ναυπλίου

Ενθουσιασμένοι από την διοργάνωση και το κολυμβητήριο του Ναυπλίου δήλωσαν όλοι οι συμμετέχοντες και οι διοργανωτές. 
Με την παρουσία του ΓΓ Αθλητισμού κ. Γιώργου Μαυρωτάς, του αντιπροέδρου της ΚΟΕ κ. Γιώργου Αφρουδάκη, του προϊσταμένου Φυσικής Αγωγής κ. Δημήτριου Κερερέ, του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος ολοκληρώθηκε στο κολυμβητήριο του Ναυπλίου η τελική φάση (final 4) του πρώτου σχολικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης.
Η πόλη και το κολυμβητήριό του Ναυπλίου φιλοξένησαν μία ακόμη σημαντική αθλητική διοργάνωση. Εκ μέρους της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας δηλώθηκε και πάλι η πρόθεση να φιλοξενηθούν άμεσα στο Ναύπλιο σημαντικοί αγώνες υδατοσφαίρισης και κολύμβησης καθώς και καμπ προετοιμασίας των Εθνικών Ομάδων.
Το κολυμβητήριο του Ναυπλίου έχει κατακτήσει και πάλι την θέση που του αξίξει στο πεδίο της ανάπτυξης του αθλητισμού αλλά και της οικονομικής ενίσχυσης της πόλης μας.
Η ικανοποίηση και ο ενθουσιασμός για τις εγκαταστάσεις από δύο καταξιωμένους κορυφαίους αθλητές, όπως ο κ Γιώργος Μαυρωτάς και ο κ Γιώργος Αφρουδάκης, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει σε πέντε Ολυμπιάδες ο καθένας και συνεχίζουν να προσφέρουν στον αθλητισμό της Ελλάδας, δικαιώνουν τις προσπάθειές της Δημοτικής Αρχής.
Γεμάτη η κερκίδα από μαθητές και γονείς.
Η κατάταξη των σχολείων ήταν:
1η θέση Λύκειο Βουλιαγμένης
2η θέση 5η ΔΔΕ Αθηνών
3η θέση Μεικτή ομάδα Πατρών
4η θέση Μεικτή ομάδα Βόλου.
Μετά τη λήξη των αγώνων ο ΓΓ Αθλητισμού κος Γιώργος Μαυρωτάς απένειμε τιμητική πλακέτα προς τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και ο ο εκρόσωπος της ΚΟΕ κος Παναγιώτης Τρούλος προς τον Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Χελιώτη για την συμβολή τους στην διοργάνωση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ