ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

24ο Πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο: Στο Ναύπλιο 4 ομάδες για τη… μητέρα των μαχών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:53:00 μ.μ. | | |
Δημήτρης Κωστούρος
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ΟΣΕΚΑ, Χάρης Περδίκης καθώς και εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων (διαδικτυακά) παραχώρησαν, συνέντευξη τύπου την Παρασκευή 26 Μαΐου , στις 12:00 μ.μ., στον Πολυχώρο «ΦΟΥΓΑΡΟ, με θέμα το Final Four του 24ου Πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας.
Η αντίστροφη μέτρηση για το φάιναλ φορ του 24ου πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο έχει ξεκινήσει. Οι τέσσερις ομάδες προετοιμάζονται για τη… μητέρα των μαχών. Άτλας, Δωδεκάνησος, Μέγας Αλέξανδρος και Παναθηναϊκός, υπόσχονται ποιοτικούς αγώνες, μέσα από τους οποίους θα αναδειχθεί η πρόοδος του σπορ στη χώρα.
Στον δήμο Ναυπλιέων οι εργασίες συνεχίζονται πυρετωδώς, με τον δήμαρχο της πόλης, Δημήτρη Κωστούρο να συντονίζει όλες τις ενέργειες, προκειμένου το διήμερο 27-28 Μαΐου να γίνει σημείο αναφοράς και για το Ναύπλιο, και για τον χώρο τού μπάσκετ με αμαξίδιο.
Οριστικοποιήθηκαν οι ώρες των αγώνων. 

Το Σάββατο (27/5) την αυλαία ανοίγουν Παναθηναϊκός και Μέγας Αλέξανδρος, που θα αναμετρηθούν στις 17:00. Θα ακολουθήσει (στις 19:00) η επίσημη Τελετή Έναρξης, ενώ στις 20:00 έχει προγραμματιστεί το τζάμπολ του δεύτερου ημιτελικού, ανάμεσα στη Δωδεκάνησο και τον Άτλα.

Την Κυριακή (28/5) ο Μικρός Τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 15:30, ενώ στις 18:00 είναι προκαθορισμένο το τζάμπολ του Τελικού κι αμέσως μετά (20:00, βάσει του αρχικού προγραμματισμού) θα ακολουθήσουν η Τελετή Λήξης, οι απονομές κι οι βραβεύσεις.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ