ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Ευχαριστήριο του 2ου Γενικού Λυκείου Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:08:00 π.μ. | | |
Ευχαριστήρια επιστολή
Η σχολική κοινότητα του 2ου Γενικού Λυκείου Άργους ευχαριστεί θερμά: Το Χυμοποιείο ΑΣΠΙΣ Α.Ε Κ. ΔΕΔΕΣ, τις Εξαγωγικές Εταιρείες Αγροτικών Προϊόντων ΕΞΤΡΑ ΦΡΟΥΤΑ Α.Ε και ΠΕΝΤΕ Α.Ε, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Άργους «Η ΜΕΛΙΣΣΑ», τους Ψυκτικούς Θαλάμους «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤ. ΛΥΚΟΣΚΟΥΦΗΣ, τα Συστήματα Πληροφορικής Σπανός Βασίλειος και Ευάγγελος Ο.Ε καθώς επίσης μερίδα ανωνύμων συμπολιτών μας για την οικονομική συνεισφορά τους με την οποία κατέστη δυνατή η αγορά και η δωρεά εννέα σύγχρονων σταθερών υπολογιστών, οι οποίοι τοποθετήθηκαν και ήδη λειτουργούν στο κεντρικό εργαστήριο πληροφορικής του Σχολείου μας, αντικαθιστώντας τους πεπαλαιωμένους.

Η προσφορά του τεχνολογικού αυτού εξοπλισμού από μέρους τους, που πραγματοποιήθηκε με την ενεργή αρωγή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, θα διευκολύνει το έργο της εκπαιδευτικής μας διαδικασίας και θα εκσυγχρονίσει τη διαδικασία της μάθησης στο σχολείο μας σε μια διαρκώς εξελισσόμενη και απαιτητική εποχή.

Ευχαριστούμε για τη βοήθειά τους κι ευελπιστούμε στη συνέχιση αυτής της συνεργασίας προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας του σχολείου μας. Επιπλέον, προσδοκούμε αυτή η γενναιόδωρη πράξη τους να βρει αντάξιους μιμητές.

Ο Διευθυντής
Ανδρέας Τσεκές




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ