ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Ραδιοερασιτέχνες της Αργολίδας στη 5η Πανελλήνια Διασυλλογική Συνάντηση στη Βέροια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:28:00 μ.μ. | |
Σουρωτή
Στις 13 & 14 Μαΐου 2023 στην Παναγία Σουμελά, με την υποστήριξη του δήμου Βέροιας (ΚΑΠΑ) και της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας πραγματοποιήθηκε η 5η Πανελλήνια Διασυλλογική Συνάντηση στην οποία υπήρξε συμμετοχή από ραδιοερασιτεχνικούς φορείς, εμπόρους ραδιοερασιτεχνών μηχανημάτων και συναφών ειδών στο χόμπυ, αλλά και μεμονωμένους ραδιοερασιτέχνες! 
Η εκδήλωση περιελάμβανε: 

• Έκθεση μηχανημάτων 
• Αγοροπωλησία μηχανημάτων 
• Ενημέρωση για την ψηφιακή κι αναλογική τεχνολογία 
• Πολλές ακόμα δραστηριότητες κι εκπλήξεις 
Με αφορμή αυτή τη συνάντηση οι ραδιοερασιτέχνες της Αργολίδας μαζί με μέλη του συλλόγου ραδιοερασιτεχνών Πελοποννήσου “ΣΥ.Ρ.Π”, πραγματοποίησε την πρώτη του εκδρομή με λεωφορείο από το Άργος στην Παναγία Σουμελά και στη Σουρωτή (στον τάφο του Αγίου Παϊσίου)! 

Έχοντας ακούσει στο γυρισμό τα καλύτερα, συμπεραίνουμε ότι στέφθηκε με επιτυχία! Ευελπιστούμε να μείνει αξέχαστη τόσο στα μέλη που συμμετείχαν, όσο και στους φίλους του συλλόγου, γιατί γίναμε μια παρέα κι απολαύσαμε τόσο τη διαδρομή, τη διαμονή μας, κάνοντας χρήση των κλινών του ιερού ιδρύματος, όσο και την πανέμορφη Θεσσαλονίκη! 
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Βέροια Αλεξάνδρεια Νάουσα (SZ 2 VAN) Μπάμπη Τσαγκαλίδη (SV2JQA) για την πολύτιμη βοήθεια του και τη υποστήριξη του, στο εγχείρημα των μελών του συλλόγου για την επίσκεψη και συμμετοχή με λεωφορείο από την Αργολίδα! 

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την συμμετοχή σας και δίνουμε ραντεβού για την επόμενη χρονιά πάλι με κέντρο αναφοράς την Παναγία Σουμελά, αλλά με διαφορετικό πρόγραμμα επισκέψεων!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ