ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Έκθεση Ζωγραφικής του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αργολίδας στο Βουλευτικό Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:09:00 μ.μ. | | |
Έργα σε καμβά
Το Τμήμα Εικαστικών Τεχνών του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αργολίδας, με την υποστήριξη του πολιτιστικού φορέα Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ του Δήμου Ναυπλιέων, οργάνωσε έκθεση Ζωγραφικής στον ισόγειο χώρο του Βουλευτικού Ναυπλίου, η οποία θα διαρκέσει έως στις 14 Μαΐου 2023. 
Ώρες λειτουργείας της έκθεσης: 9:00 – 14:00.
Στην έκθεση παρουσιάζονται εργασίες των μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου και έχει ως σκοπό να αποκαλύψει στους επισκέπτες της ένα δείγμα της καλλιτεχνικής ευαισθησίας και εικαστικής προσπάθειας και προόδου των μαθητών μας. Υπεύθυνες καθηγήτριες: Μάγδα Μάρα και Κλεοπάτρα Κωδούνα.
Η έκθεση θα δώσει επίσης στους υποψηφίους μαθητές του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας, οι οποίοι προέρχονται από την τελευταία τάξη των Δημοτικών Σχολείων της περιοχής Αργολίδας, να αποφασίσουν και να επιλέξουν το Σχολείο που θα είναι κατάλληλο γι’ αυτούς.
Υπενθυμίζουμε ότι οι αιτήσεις εγγραφής για το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο θα είναι μέχρι και τις 31 Μαΐου 2023 και ώρα 14:00 υποβάλλουν αίτηση από κοινού οι γονείς, ηλεκτρονικά στο e-mail του σχολείου  gymkallarg@sch.gr
Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα από τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://forms.gle/UwNSuebbBHPSEtLE6

Τηλέφωνο Καλλιτεχνικού Γυμνασίου: 2751 089283
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ