ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Με επιτυχία η εκδήλωση από τα τμήματα θεάτρου, χορού και εικαστικών του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:00:00 μ.μ. | |
Παιδιά σε θεατρική παράσταση
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στο Βουλευτικό Ναυπλίου  η φετινή εκδήλωση του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αργολίδας με την παρουσίαση των έργων που δημιούργησαν όλη τη χρονιά τα τμήματα του θεάτρου, του χορού και των εικαστικών. 
Οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου παρουσίασαν τη θεατρική διασκευή, «Εγώ ελπίζω να τη βολέψω», βασισμένο στην ομότιτλη συλλογή εκθέσεων μαθητών Δημοτικού του Ιταλού δασκάλου, Μαρτσέλο Ντ’ Όρτα. 
Οι μαθητές της Β΄ Γυμνασίου παρουσίασαν τη θεατρική διασκευή, «Σ΄αγαπάω κι ας είσαι γουρούνι» από το βιβλίο του Γάλλου φιλολόγου και συγγραφέα Μπερνάρ Φριό, «Ιστορίες στο τάκα τάκα» σε διδασκαλία της εκπαιδευτικού-ηθοποιού Σοφίας Στυλιανού και κοστούμια της εκπαιδευτικού-εικαστικού Αλεξάνδρας Τσαζή. 
Το τμήμα χορού παρουσίασε τη σκηνική σύνθεση της εκπαιδευτικού-χορεύτριας Μαρίας Γρούμπα, «Εδώ και τώρα». 
 Παράλληλα, πραγματοποιείται εικαστική έκθεση του τμήματος εικαστικών του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αργολίδας υπό την διδασκαλία των εκπαιδευτικών - εικαστικών Μάγδας Μάρα και Κλεοπάτρας Κωδούνα, η οποία θα συνεχιστεί μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα 15 Μαϊου από τις 9 π.μ. ως τις 2 μ.μ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ