ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Ομιλία Ανδριανού στο Κρανίδι: Η ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση της Ν.Δ. είναι ξεκάθαρα το καλύτερο σενάριο σήμερα για τη χώρα

Ομιλία Ανδριανού στο Κρανίδι
Ο υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας στην προεκλογική εκδήλωση που διοργάνωσε στο Κρανίδι την Παρασκευή 12 Μαΐου, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας σήμερα εδώ, για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.

Βλέπω φίλους και συναγωνιστές που ήδη από τα χρόνια της Κυβέρνησης Καραμανλή μαζί διεκδικήσαμε σημαντικά έργα και δράσεις για την Αργολίδα μας.

Βλέπω φίλους που οι δρόμοι μας συναντήθηκαν τα τελευταία χρόνια, και ήδη μας ενώνουν ισχυροί δεσμοί ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης.

Βλέπω και νέους ανθρώπους, με τους οποίους μοιραζόμαστε τα ίδια όνειρα, το ίδιο όραμα για τον τόπο μας, αλλά και τη βούληση και την αποφασιστικότητα να ενώσουμε δυνάμεις για να κάνουμε αυτό το όραμα πράξη.
Όλες και όλους σας ευχαριστώ για τους αγώνες που μαζί δώσαμε. Για όσα πετύχαμε μαζί για την πατρίδα και τον τόπο μας, την Αργολίδα. Σας ευχαριστώ για τη δύναμη που μου δίνετε να συνεχίσουμε μαζί αυτή την προσπάθεια που αποδίδει έργο και αποτέλεσμα.

Μαζί, από το Κρανίδι, από το Λυγουριό, από το Ναύπλιο και το Άργος, από κάθε πόλη και χωριό της Αργολίδας στέλνουμε μήνυμα νέας νίκης. Στέλνουμε μήνυμα σταθερότητας, συνέχειας και προόδου.

Μέρα με τη μέρα, τόσο οι δημοσκοπήσεις, όσο και η αίσθηση που αποκομίζει ο καθένας και η καθεμιά που απλώς βγαίνει να περπατήσει στον δρόμο δείχνουν ότι η διαφορά υπέρ της Νέας Δημοκρατίας διευρύνεται σημαντικά.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες βλέπουν, κρίνουν, συγκρίνουν και αποφασίζουν.

Την Τετάρτη το βράδυ είχαμε την ευκαιρία να δούμε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς στο ντιμπέητ. Κι εκεί για ακόμη μια φορά έγινε ξεκάθαρη η μεγάλη, η ποιοτική διαφορά της Νέας Δημοκρατίας: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε τους βασικούς άξονες του κυβερνητικού μας προγράμματος, μίλησε για το έργο και το αποτέλεσμα που ήδη έχει παραχθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μίλησε για τις μεγάλες προκλήσεις και τις ευκαιρίες της περιόδου που ανοίγεται μπροστά μας, αναγνώρισε με παρρησία λάθη και παραλείψεις, αλλά και τόνισε τα συγκεκριμένα μέτρα και τις πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί για να απαλλαγούμε επιτέλους από τις βαθιά ριζωμένες παθογένειες που κρατούν τη χώρα πίσω και χαμηλά.

Και απέναντι σ’ αυτό τον λόγο της ειλικρίνειας, της σοβαρότητας, του αποτελέσματος είδαμε και ακούσαμε για μια ακόμη φορά τον λόγο της πόλωσης και του λαϊκισμού, των μεγάλων και κούφιων υποσχέσεων, της ιδεοληψίας που όταν δοκιμάστηκε στην πράξη έφερε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής.
Από τις Δήμητρες του Βαρουφάκη των κλειστών τραπεζών και των κεφαλαιακών ελέγχων, μέχρι τα τοπικά νομίσματα του Τσακαλώτου.

Αν κάτι κατέδειξε πέρα από κάθε αμφιβολία η τηλεμαχία της Τετάρτης, αυτό είναι πως η ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ξεκάθαρα το καλύτερο σενάριο σήμερα για τη χώρα. Και αντιστρόφως, το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η Ελλάδα, το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε οι Έλληνες είναι μια μακρά περίοδο αστάθειας και αβεβαιότητας.

Αν κάτι κατέδειξε πέρα από κάθε αμφιβολία η τηλεμαχία της Τετάρτης, αυτό είναι το μεγάλο διακύβευμα αυτών των εκλογών: Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ή Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών συνοδοιπόρων με τον Αλέξη Τσίπρα.

Δικό μας όπλο είναι οι συγκεκριμένες μας προτάσεις πολιτικής, το μόνο συγκροτημένο, ρεαλιστικό και φιλόδοξο κυβερνητικό πρόγραμμα που κατατέθηκε προς έγκριση των πολιτών σ’ αυτές τις εκλογές.
Και βεβαίως, δικό μας όπλο είναι η αξιοπιστία μας, η συνέπειά μας, το αποτέλεσμα που παραγάγαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια για τη χώρα και τους πολίτες.

Μέσα σ’ αυτά τα τέσσερα χρόνια, πέρασαμε διά πυρός και σιδήρου. Ζήσαμε αλλεπάλληλες και ιδιαίτερα δύσκολες εξωγενείς κρίσεις – την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού από τον Τουρκία, την πρωτοφανή εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες παγκόσμια περιπέτεια της πανδημίας, τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις συνέπειές του στις τιμές της ενέργειας και των προϊόντων.

Και παρ’ όλα αυτά, η Κυβέρνηση όχι μόνο κράτησε την χώρα και την κοινωνία όρθια, αλλά και έκανε πράξη όλες τις μεγάλες δεσμεύσεις που ανέλαβε έναντι των πολιτών το 2019.

Για την στήριξη των νοικοκυριών, της παραγωγής και της επιχειρηματικότητας εξαντλήθηκε κάθε δημοσιονομική δυνατότητα και εξασφαλίστηκαν πόροι ρεκόρ από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στους κρίσιμους τομείς της υγείας και της παιδείας, καλύφθηκαν τεράστια κενά και ελλείψεις. Ενισχύθηκε το ΕΣΥ σημαντικά για να ανταποκριθεί στη μεγάλη πρόκληση του κορονοϊού, και στην παιδεία για πρώτη φορά μετά από χρόνια έγιναν 25.000 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού εκ των οποίων 4.500 στην ειδική αγωγή μαζί με το βοηθητικό προσωπικό.
Και με κάθε ευκαιρία, οφείλουμε να εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στους γιατρούς και τους νοσηλευτές, σε όλο το προσωπικό των δομών υγείας, αλλά και στους δασκάλους και τους καθηγητές, σε όλους όσοι από κρίσιμες θέσεις έδωσαν τον αγώνα για τη ζωή και την υγεία, για τη μόρφωση και την κανονικότητα κρατώντας την κοινωνία μας ζωντανή εκείνους τους δύσκολους μήνες.

Στη δεύτερη μεγάλη κρίση, το μεταναστευτικό και γενικότερα την τουρκική προκλητικότητα, η Κυβέρνηση απάντησε αποφασιστικά. Με 68 εξοπλιστικά προγράμματα, με τα 24 Rafal, τα 84 αναβαθμισμένα F-4 Viper, τις τρεις νέες φρεγάτες αναβαθμίσαμε ουσιαστικά το αξιόμαχο και την αποτρεπτική ισχύ των ενόπλων μας δυνάμεων. Όπως επίσης ενισχύσαμε τις διεθνείς μας συμμαχίες με Γαλλία και Ηνωμένες Πολιτείες, και τη στενή συνεργασία Ελλάδας και Κύπρου με Αίγυπτο και Ισραήλ. Σήμερα η Ελλάδα ακούγεται ξανά στα διεθνή βήματα.
Και οι πολίτες κρίνουν και συγκρίνουν τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ που μέχρι πρότινος αναρωτιόταν αν έχει η θάλασσα σύνορα για να φτάσει προχθές, διά του αρχηγού του, να συμφωνήσει ουσιαστικά για την αξία του φράχτη στον Έβρο. Για να μη μιλήσω για τον επίδοξο κυβερνητικό του εταίρο, τον κύριο Βαρουφάκη που όπως είπε θα αντιμετώπιζε μια τουρκική απόβαση σε νησιά μας με… πολλά τηλεφωνήματα.

Παρά την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, εμείς ό,τι είπαμε το κάναμε.

Στην οικονομία, μειώθηκε σημαντικά η φορολογική επιβάρυνση σε άτομα, νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Είχαμε δεσμευθεί για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% και τον μειώσαμε κατά 35%.

Η φορολογία στα φυσικά πρόσωπα μειώθηκε από 22% σε 9% και στις επιχειρήσεις από το 29% στο 22%.
Οι συνταξιούχοι μετά από 12 χρόνια, είδαν τις συντάξεις τους να αυξάνονται κατά σχεδόν 8%.

Αυξήθηκαν τα αναπηρικά επιδόματα και τέθηκε σε εφαρμογή αρχικά πιλοτικά με την προοπτική να καλύψει όλους τους δικαιούχους, το πρωτοποριακό πρόγραμμα του Προσωπικού Βοηθού.

Και ταυτόχρονα, παρά τις αναγκαίες έκτακτες δαπάνες, καταφέραμε να μειώσουμε σημαντικά το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ κατά 40 μονάδες – η μεγαλύτερη μείωση στην Ευρώπη – να καταγράφουμε ρυθμούς ανάπτυξης τριπλάσιους από τον μέσο ευρωπαϊκό, να μειώνουμε την ανεργία, ιδίως των νέων ανθρώπων, δημιουργώντας πάνω από τριακόσιες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι η Ελλάδα δέχεται σήμερα τα εύσημα για τις οικονομικές τις επιδόσεις διεθνώς, ενώ βρισκόμαστε μισό βήμα μακριά από την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας, μια εξέλιξη ιδιαίτερα σημαντική για την περαιτέρω ανάπτυξη, τις επενδύσεις και τη δημιουργία θέσεων δουλειάς.
Και βεβαίως, όπως ακριβώς είχαμε δεσμευθεί, και όπως μόνο η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορούσε να πετύχει, προχωρήσαμε με εντυπωσιακά βήματα στην ψηφιοποίηση του κράτους, σχεδόν μηδενίζοντας τις ουρές, τις χαμένες ώρες και την ταλαιπωρία, απλοποιώντας σημαντικότατα τις διαδικασίες, και μειώνοντας δραστικά, με προοπτική να εξαφανιστούν τελείως, τις καθυστερήσεις στην απονομή των συντάξεων.

Ακόμη και στα λάθη που έγιναν, ακόμη κι εκεί που οι επίμονες παθογένειες βγήκαν στην επιφάνεια με απολύτως τραγικό τρόπο, η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός προσωπικά, αναγνώρισε με γενναιότητα και παρρησία τα προβλήματα και τις ευθύνες και έθεσε σε εφαρμογή συγκεκριμένες πολιτικές για την οριστική τους αντιμετώπιση.

Σε κάθε επίπεδο, σε κάθε πεδίο πολιτικής, στο ύφος και στο περιεχόμενο του πολιτικού λόγου, στα έργα και στα αποτελέσματα, η σύγκριση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι συντριπτική.
Όπως συντριπτική είναι και η σύγκριση εδώ στην Αργολίδα. Έργα που μαζί είχαμε διεκδικήσει πριν το 2015, που είχαμε δρομολογήσει και ξεκινήσει, κατά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απαξιώθηκαν, για να αποκτήσουν ξανά δυναμική την τελευταία τετραετία.

Ξεκινώ βεβαίως από το μεγάλο έργο του Αναβάλου, το έργο πνοής για ολόκληρο το αργολικό πεδίο που θα επιλύσει σε μεγάλο βαθμό το οξύ και επιτακτικό πρόβλημα της λειψυδρίας και της υφαλμύρινσης, εξασφαλίζοντας τις βασικές αναγκαίες προϋποθέσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη του πρωτογενούς μας τομεά.

Ξέρετε καλά ότι διεκδικώ αυτό το μεγάλο έργο ήδη από το 2008, πριν ακόμη εκλεγώ βουλευτής. Το έθεσα ως προτεραιότητα από την πρώτη μου θητεία καθώς δεν νοείται ανάπτυξη χωρίς νερό. Γνωρίζετε τα προβλήματα και τις προκλήσεις που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα χρόνια.
Σήμερα λοιπόν έχω καλά νέα! Σήμερα 12 Μαΐου υπογράφηκε, και την έχω εδώ στα χέρια μου, την προέγκριση για τα έργα μεταφοράς και διανομής στην Ερμιονίδα, πράγμα που σημαίνει ότι αμέσως μετά τις εκλογές θα προχωρήσει ο διαγωνισμός.

Επειδή λοιπόν με ακούτε συνέχεια να μιλάω για τη σημασία που έχει ο Ανάβαλος για την Ερμιονίδα και για ολόκληρη την Αργολίδα, να τα χειροπιαστά αποτελέσματα της διεκδίκησής μας. Γιατί πάντα τα έργα μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια, και γιατί όλοι μας κρινόμαστε από την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά μας.
Ξανά στην πρωτογενή παραγωγή, θυμίζω την άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς και του ΕΛΓΑ και προσωπικά του Προέδρου του Ανδρέα Λυκουρέντζου που μάλιστα δύο φορές επισκέφθηκε την Αργολίδα για να διαπιστώσει ο ίδιος την κατάσταση για την ταχεία αποζημίωση των παραγωγών που πλήττονται από καιρικά φαινόμενα, από την πανδημία ή τις συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία.

Θυμίζω την ουσιαστική στήριξη στους παραγωγούς της Αργολίδας με τα 300 ευρώ ανά στρέμμα για τα πορτοκάλια για τον παγετό, τα 50 ευρώ το στρέμμα στους κατά κύριο επάγγελμα ελαιοπαραγωγούς και τα 70 ευρώ το στρέμμα στις κλημεντίνες λόγω του κορωνοϊού.

Το λάδι, το ρόδι, τα πολλά προϊόντα ΠΟΠ του Κρανιδίου με την υψηλή ποιότητα που βραβεύεται συνεχώς σε Ελλάδα και το εξωτερικό δείχνουν τον δρόμο και στο πλαίσιο αυτό συνεχίζουμε την προσπάθεια για την περαιτέρω ενίσχυση της εξωστρέφειας, της τυποποίησης και της πιστοποίησης, της ανάδειξης της ενιαίας ποιοτικής ταυτότητας των προϊόντων μας.
Στον κρίσιμο τομέα της υγείας, τα Κέντρα Υγείας σε Κρανίδι και Λυγουριό απέκτησαν επιτέλους νέα, σύγχρονα ασθενοφόρα, ενώ σε συνεργασία με το Υπουργείο, την ΥΠΕ και τη Διεύθυνση των Κέντρων Υγείας φροντίζουμε για την άμεση κάλυψη των κενών που δημιουργούνται για οποιονδήποτε λόγο.

Αντίστοιχα, σε στενή συνεργασία με τον Υπουργό και την αναπληρώτρια Υπουργό κυρία Γκάγκα, καλύψαμε σημαντικά κενά στις Νοσηλευτικές Μονάδες Ναυπλίου και Άργους με τον διορισμό νέων μόνιμων γιατρών μεταξύ των οποίων και παιδιάτρων.
Στον πολιτισμό θυμίζω μεταξύ άλλων τη συντήρηση του Ιερού Ναού των Ταξιαρχών που είχαμε επισκεφθεί με την υπουργό κυρία Μενδώνη, έργο που προχωρά με χρηματοδότηση 300.000 από την Περιφέρεια και εκτελείται υπό την επίβλεψη της Εφορείας Αρχαιοτήτων, αλλά και τις εργασίες συντήρησης και ανάδειξης των ψηφιδωτών δαπέδων της παλαιοχριστιανικής εκκλησίας στην Ερμιόνη.

Θυμίζω ακόμη τα έργα αθλητισμού που είχαμε προωθήσει – την αναβάθμιση του γηπέδου της Ερμιονίδας, την κατασκευή αποδυτηρίων και σκεπαστών κερκίδων στο γήπεδο Περιφερειακού Κρανιδίου, το γήπεδο του Ηλιοκάστρου.

Θυμίζω ακόμη το καταφύγιο τουριστικών σκαφών στο Πορτοχέλι, το οποίο κατασκευάσαμε κατά τη θητεία μου στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με τον αείμνηστο Δημήτρη Σφυρή που ήδη λειτουργεί.
Θυμίζω τα μικρά και μεγάλα έργα που υλοποιούνται από την τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δευτέρου βαθμού με πόρους από διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα όπως το «Αντώνης Τρίτσης», το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και κοινοτικούς πόρους, που εξασφάλισε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Θυμίζω την άμεση λύση που μαζί διεκδικήσαμε και πετύχαμε στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την εγκατάσταση των 450 προσφύγων στο Πορτοχέλι.

Και βεβαίως, μολονότι η περιοχή εξυπηρετείται από κάτω, πρέπει εδώ να επισημάνω τη σημασία που έχει για ολόκληρη την Αργολίδα η σύνδεση με τον αυτοκινητόδρομο, έργο προϋπολογισμού 37 εκατομμυρίων ευρώ που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Λίγες μέρες πριν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν παρών στην υπογραφή της συμβασιοποίησης του έργου που δίνει επιτέλους στην Αργολίδα ασφαλή και γρήγορη σύνδεση με τους αυτοκινητοδρόμους, διευκολύνοντας σημαντικά την πρόσβαση σε κατοίκους και επισκέπτες, αλλά και τις οδικές μεταφορές των προϊόντων μας.
Και είμαστε σε επαφή με την Περιφέρεια ώστε να υλοποιηθούν οι αναγκαίες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της περιοχής, τα έργα βελτίωσης και οι ασφαλτοστρώσεις.

Ξεχωριστά θέλω εδώ να αναφερθώ σε μια παρέμβαση που έχει ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας με αναπηρία και των οικογενειών τους.

Λίγες εβδομάδες πριν, μετά και τη συνεργασία που είχα με τον αρμόδιο Υπουργό Κωστή Χατζηδάκη και τον διοικητή του ΕΦΚΑ Παναγιώτη Δουφεξή, η Αργολίδα απέκτησε Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας – ΚΕΠΑ στο Άργος.
Ήδη η σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα έχει ανοίξει και δέχεται αιτήσεις από συμπολίτες μας που θέλουν να εξυπηρετηθούν, και δίνεται έτσι τέλος στη μεγάλη ταλαιπωρία τους καθώς ήταν υποχρεωμένοι να μεταβαίνουν στην Τρίπολη ή την Κόρινθο.

Τα έργα μιλούν πάντα πιο δυνατά από τα λόγια!

Φίλες και φίλοι,

Μαζί μπορούμε να κατακτήσουμε ακόμη περισσότερα για τον τόπο μας.

Το μήνυμα της νίκης, της συνέχειας, της σταθερότητας, της προοπτικής, το μήνυμα της ενότητας και της συστράτευσης ακούγεται δυνατό σε ολόκληρη τη χώρα.
Ακούστηκε λίγες μέρες πριν στο Ζάππειο, στην εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης με τις ομιλίες των τριών Πρωθυπουργών της Νέας Δημοκρατίας, του Κώστα Καραμανλή, του Αντώνη Σαμαρά και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακούγεται σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Ακούγεται ηχηρό κι εδώ στην Αργολίδα. Στις εκλογές της μεθεπόμενης Κυριακής σφραγίζουμε τις εξελίξεις. Κάνουμε το πρώτο, αποφασιστικό βήμα για τη νέα, ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Υπογράφουμε το νέο δεσμευτικό συμβόλαιο εμπιστοσύνης για την επόμενη τετραετία: Για την αύξηση του μέσου μισθού στα 1.500 ευρώ από τα 1.170 που είναι σήμερα.

Για την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 950 ευρώ από τα 650 όπου τον παραλάβαμε το 2019.

Για την περαιτέρω αναβάθμιση της δημόσιας υγείας και παιδείας.

Για την ολοκλήρωση της ψηφιακής μετάβασης του κράτους ώστε το 2027 όλες οι διαδικασίες α είναι ψηφιακές.

Για την στήριξη των νέων μέσω του προγράμματος για προσιτή στέγη.

Και βεβαίως, για τα έργα και τις δράσεις που χρειάζεται, αξίζει και δικαιούται η Αργολίδα μας.
Φίλες και φίλοι,

Με ξέρετε και σας ξέρω. Γνωρίζετε καλά πώς πολιτεύομαι, τις προτεραιότητές μου, τον τρόπο με τον οποίο διεκδικώ λύσεις για τον τόπο μας. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε χτίσει μεταξύ μας μια ισχυρή σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης. Μια σχέση έργου και αποτελέσματος. Σας ζητώ αυτό τον αγώνα για τον τόπο μας να συνεχίσουμε να τον δίνουμε μαζί.

Ζητώ την στήριξή σας και τον σταυρό σας. Γιατί μπορεί να ακούτε ότι ο Ανδριανός δεν έχει ανάγκη, ότι ο Ανδριανός βγαίνει, αλλά οι βουλευτές εκλέγονται στην κάλπη. Όπως και στην κάλπη εκλέγονται οι κυβερνήσεις.
Ζητώ λοιπόν τον σταυρό σας, όπως σας ζητώ τις μέρες που απομένουν να δώσουμε με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, ενωμένοι τη μάχη των ιδεών, των επιχειρημάτων και των προτάσεων για την παράταξη και τη χώρα.

Κάθε ψήφος μετρά. Κάθε ψήφος στη Νέα Δημοκρατία κάνει ακόμη πιο σίγουρη τη νίκη και την τελική αυτοδυναμία, κάνει ακόμη πιο σίγουρη τη θετική προοπτική για τη χώρα και την Αργολίδα μας.

Τις μέρες που απομένουν, να μιλήσουμε σε κάθε αναποφάσιστο. Να φέρουμε κοντά μας τους συμπολίτες μας που ανεξάρτητα από ιδεολογική αφετηρία ζητούν σταθερότητα και προοπτική. Να πείσουμε με την αλήθεια των έργων και των προτάσεών μας. Στη νέα νίκη για την παράταξη και τη χώρα, να κάνουμε για μια ακόμη φορά την Αργολίδα πρωταγωνίστρια.
Για όσα μας ενώνουν για τον τόπο μας. Για μας και τα παιδιά μας. Για την πατρίδα που αξίζει να σηκώσουμε ψηλότερα.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, την εμπιστοσύνη σας, την στήριξή σας».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ