ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Ιερά αγρυπνία για τον Άγιο Κωνσταντίνο τον Υδραίο στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:39:00 π.μ. | | |
Ιερά Λείψανα
Ιερά Αγρυπνία τελέστηκε το βράδυ της Πέμπτης 18 Μαΐου στον Ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο στα πλαίσια της αφίξεως της Τιμίας Κάρας του νεομάρτυρα Κωνσταντίνου του Υδραίου. 
Κατόπιν ευλαβούς αιτήματος του Μητροπολίτου Αργολίδος Νεκταρίου, προς την Μητρόπολη της Ύδρας και με την ευλογία του Μητροπολίτη Εφραίμ πραγματοποιήθηκε η μεταφορά της Τιμίας Κάρας του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου στο Ναύπλιο προς προσκύνηση στα πλαίσια των εκδηλώσεων ''ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2023" ,της ενορίας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Νέου Βυζαντίου Ναυπλίου.
Την Τιμία κάρα μετέφερε στο Ναύπλιο, ο πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Ύδρας ,Σπετσών, Αιγίνης, Ερμιονίδος και Τροιζηνίας , αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Δαρδανός και ο Γενικός αρχιερατικός Επίτροπος , π. Ακίνδυνος Δαρδανός. 
Στην υποδοχή παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος. Η τίμια κάρα θα παραμείνει για προσκύνημα στον εορτάζοντα ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο από 18 έως 22 Μαΐου και καθημερινά θα τελούνται Ιερές ακολουθίες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ