ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Επαφές του υποψ. βουλευτή ΠΑΣΟΚ Αργολίδας Ανδρέα Πουλά με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:04:00 μ.μ. | | |
Ανδρέας Πουλάς
Μία ανάσα πριν από τις εκλογές ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς συνεχίζει τις συναντήσεις με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής.
Σε αυτό το πλαίσιο ο κ. Πουλάς συναντήθηκε με την Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Άργους με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα των εμπόρων κα των μικρομεσαίων επιχειρηματιών αλλά και τις θέσεις τους ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για την ανάπτυξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας τόσο στην Αργολίδα αλλά και σε όλη τη χώρα.
Επιπλέον, ο υποψήφιος βουλευτής της Αργολίδας επισκέφτηκε το εργοστάσιο επεξεργασίας φρούτων «Εσπερίδες» της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους εργασίας από τον Γενικό Διευθυντή, κ. Γιάννη Δημάκη και να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους.
Είμαστε κοντά στους θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς της Αργολίδας.

Στηρίζουμε τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και τις επιχειρήσεις παραγωγής ποιοτικών προϊόντων που αναδεικνύουν την Αργολίδα μας στις αγορές.

Την Κυριακή 21 Μαΐου ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ.

Ψηφίζουμε Ανδρέα Πουλά.

Για μία δυνατή φωνή της Αργολίδας στη Βουλή.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ