ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: "Σάρωσε" επί μέρες την Ερμιονίδα η υποψ. βουλευτής Ν.Δ. Αργολίδας

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου
Η υπ. Βουλευτής Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, όπως πάντα δίπλα στους πολίτες, πραγματοποίησε αρκετές ακόμα επισκέψεις, και τις τελευταίες ημέρες, στην Ερμιονίδα. 
Το πρόγραμμά της περιείχε πολλές συναντήσεις με πολίτες, επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες και καταστήματα του Κρανιδίου και της Ερμιόνης. 
Συνομίλησε με πολύ κόσμο και όλοι της εξέφρασαν το αίτημα για ανανέωση. Ειδικότερα η Σόνια επισκέφτηκε τις υπηρεσίες του Δήμου, το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου, το ΔΕΔΔΗΕ και τη ΔΕΗ, τον ΕΦΚΑ και καταστήματα και επιχειρήσεις σε Κρανίδι και Ερμιόνη.
Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου επ΄ αφορμή των συναντήσεων έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όπως έχω πει πολλές φορές η Ερμιονίδα, αποτελεί τον "εξώστη" της Αργολίδας και θα πρέπει να γίνουν όλα όσα απαιτούνται προκειμένου οι κάτοικοι της να σταματήσουν να αισθάνονται ότι βρίσκονται «αποκομμένοι» από τον υπόλοιπο νομό. 
 Η γειτνίασή της με την Τροιζηνία και η εγγύτητά της με τα νησιά του Αργοσαρωνικού παρέχουν πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη πολλά υποσχόμενων συνεργασιών και συνεργειών στους τομείς του τουρισμού, του εμπορίου, των υπηρεσιών, καθώς και άλλων παραγωγικών δραστηριοτήτων. 
Η αξιοποίηση αυτής της αναπτυξιακής δυνατότητας της Ερμιονίδας, σε συνδυασμό με την άμεση πραγματοποίηση καίριων μεγάλων έργων υποδομής, ενδεικτικά ανέφερα κάποια σε πρόσφατο άρθρο μου, και συνάμα η περαιτέρω στελέχωση των υπηρεσιών αποτελούν προϋποθέσεις όχι μόνο για την πιο δυναμική ανάπτυξη της περιοχής, αλλά και για την ανάδειξή της ως πόλου ισχύος με εμβέλεια πέρα από την περιφέρειά μας και με πολλαπλές ευεργετικές επιδράσεις για το σύνολο του Νομού μας. 
Η Ερμιονίδα με τον ενδογενή δυναμισμό της, αλλά και με την προνομιακή θέση της διαθέτει όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για να αναδειχθεί σε πρωτοπόρα εμπροσθοφυλακή της ανάπτυξης. Δέσμευση για όλους πρέπει να αποτελέσει η προώθηση και η διεκδίκηση υλοποίησης των ζητημάτων αιχμής για την ανάπτυξη της Ερμιονίδας.»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ