ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου υποψ. βουλευτής Αργολίδας με τη Ν.Δ. στο Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:30:00 μ.μ. | | |
Σόνια Τάνταρου Κρίγγου
Συνάντηση με το Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού είχε η υποψ. Βουλευτής Σόνια Τάνταρου Κρίγγου. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκ μέρους του Συλλόγου η Πρόεδρος κ. Μάνια Δεδέα και ο κ. Μανώλης Σκαλίδης με τους οποίους συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν το σύλλογο και τους επαγγελματίες του Τολού. 

Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, λόγω και της επαγγελματικής της ενασχόλησης που της έχει δώσει τη δυνατότητα να γνωρίζει σε βάθος πολλά από τα θέματα που τέθηκαν, είχε την ευκαιρία για εποικοδομητική επικοινωνία. Άκουσε τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του Τολού, τα αιτήματα και τους προβληματισμούς που έχουν και δεσμεύθηκε να συμβάλει στην εξεύρεση λύσεων. 

Σε ό,τι αφορά στον τουρισμό η κα Σόνια Τάνταρου Κρίγγου επισήμανε πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μέσα στην περίοδο διακυβέρνησης, η οποία χαρακτηρίστηκε από αλλεπάλληλες εξωγενείς κρίσεις, κατάφερε και ανταπεξήλθε ως κυβέρνηση με επιτυχία και η χώρα έκανε θετικά βήματα. Αναγνώρισε επίσης ότι μένουν πολλά ακόμη που πρέπει να γίνουν για τη στήριξη των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων , όπως αυτές του Τολού, και για την ποιοτική αναβάθμιση & ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του τουρισμού της περιοχής μας. 

Τόνισε ότι με εμπεριστατωμένες προτάσεις και δυναμικές παρεμβάσεις μπορούν να εξευρεθούν λύσεις ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία της ότι από κοινού θα τα καταφέρουμε και όλες και όλοι μαζί θα πάμε την Αργολίδα Δυνατά Μπροστά!»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ