ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Στο Ναύπλιο η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:45:00 π.μ. | |
Αφίσα
 Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αργολίδα θα πραγματοποιηθεί στη Τρίτη 16 Μαϊου στο Ναύπλιο στην πλατεία Καποδίστρια στις 20:00

Κεντρικό ομιλητής ο Δημητρης Βιτάλης Μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ 
 
Η δύναμη του ΚΚΕ μέσα από το κίνημα και μαζί με τον λαό μπορεί να δώσει λύσεις. Ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ θα δώσει δυναμική στο λαό, για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του απέναντι στην όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση προκύψει. 
 Γι αυτό λέμε ότι είναι μάχη του κάθε ανθρώπου που σήμερα καταλαβαίνει ότι η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι δική του ενίσχυση, είναι ενίσχυση του παρόντος και του μέλλοντός του. 

Είναι μάχη του καθένα και της καθεμιάς. Και σ’ αυτή την μάχη θα πρέπει να μπούμε όλοι χωρίς να λογαριάσουμε κόπο και χρόνο!

Για να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα καταδίκης της πολιτικής που θυσιάζει τη ζωή και τα δικαιώματά μας για τα κέρδη των λίγων. Να εκφράσουμε την οργή και την αγανάκτηση μας και μέσα στην κάλπη.

Πάμε να δώσουμε τη μάχη με αέρα, με αυτοπεποίθηση, με επιθετική διάθεση γιατί έχουμε όλα τα δίκια του κόσμου. Η ενίσχυση του ΚΚΕ θα φέρει ελπίδα, ανάταση και νέες δυνάμεις.Όλοι ΚΚΕ στις 21 ΜΑΗ!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ