ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Περιοδεία του υπ. βουλευτή Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ Τάκη Παπαϊωάννου στους εμπορικούς δρόμους του Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:06:00 μ.μ. | | |
Τάκη Παπαϊωάννου
Περιοδεία στους εμπορικούς δρόμους της πόλης του Ναυπλίου πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης ο υπ. βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Τάκης Παπαϊωάννου.
Ο Τάκης Παπαϊωάννου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με καταστηματάρχες και πελάτες και να ακούσει για τα προβλήματα της καθημερινότητας όπως αυτοί τα βιώνουν.
Μετά το πέρας της περιοδείας, ο Τάκης Παπαϊωάννου έκανε την εξής δήλωση:
Κόστος ενέργειας, υψηλά ενοίκια και η ακρίβεια που λεηλατεί το εισόδημα των νοικοκυριών είναι τα κύρια και τεράστια προβλήματα που ακούς από επιχειρηματίες αλλά και τους πελάτες των καταστημάτων της περιοχής μας.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κάνει μια σαφή πολιτική επιλογή: Να εκτελέσει τη μεγαλύτερη αναδιανομή εισοδήματος από τα χαμηλά και τα μεσαία στρώματα προς μια συγκεκριμένη επιχειρηματική ελίτ. Κι αυτή την επιλογή Μητσοτάκη την βιώνουμε όλοι στο πετσί μας καθημερινά .
Η κοινωνία έχει ανάγκη μια ριζική αλλαγή. Μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή. Αυτή που θα έρθει σε λίγες ημέρες από σήμερα. Όταν στις 21 του Μάη ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα και θα βάλει μπρος το σχέδιο του για τη χώρα. Ένα σχέδιο για την αύξηση του εισοδήματος, για την άμεση μείωση των τιμών, για την ρύθμιση των χρεών. Ένα σχέδιο για την προστασία της πρώτης κατοικίας, της αγροτικής γης και της επαγγελματικής στέγης. Ένα σχέδιο για πάρουν ανάσα οι πολλοί.
Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Γι' αυτό θα νικήσουμε.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ