ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Τάκης Παπαϊωάννου υποψ. βουλευτής Αργολίδας: Ειδικά η νεολαία να ψηφίσει μαζικά ΣΥΡΙΖΑ - Είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσει η χώρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:38:00 μ.μ. | | |
Τάκης Παπαϊωάννου υποψ. βουλευτής Αργολίδας
Συνέντευξή παραχωρησε ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Τάκης Παπαϊωάννου στο Best.

Τα κύρια σημεία στα οποία αναφέρθηκε ο Τάκης Παπαϊωάννου είναι τα εξής:

-Το κρίσιμο είναι ο κόσμος και ειδικά η νεολαία να ψηφίσει μαζικά ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσει η χώρα αφήνοντας πίσω τον εφιάλτη της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

-Αν θα ήθελα να σηματοδοτήσει κάτι ιδιαίτερο η υποψηφιότητά μου, είναι η αντιπροσώπευση της γενιάς μου.

-Ο Κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξή του ανέφερε πως αισθάνεται την ανάπτυξη που έχει φέρει η κυβέρνησή του στη χώρα γιατί δεν συναντά ξενοίκιαστα καταστήματα στις περιοδείες του. Μάλλον επίτηδες απέφυγε να περάσει από το Άργος στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Αργολίδα .

- Η Νέα Δημοκρατία είναι υπεύθυνη για το αβαντάρισμα του ναζιστή Κασιδιάρη με τις θεσμικές ακροβασίες σε ό,τι αφορά τις τροπολογίες καθώς και για το γεγονός πως ένας κρατούμενος μπορεί και μεταχειρίζεται παρανόμως όλα τα μέσα για να κάνει εκλογές.

-Η Νέα Δημοκρατία νομιμοποιεί κάθε μέρα την ακροδεξιά ρητορική. Άλλωστε είναι το κόμμα που υπουργοποίησε τρία βασικά στελέχη της ελληνικής ακροδεξιάς, τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Θάνο Πλεύρη και τον Μάκη Βορίδη με τον τελευταίο να είναι ο διάδοχος του ναζί Μιχαλολιάκου στην αρχηγία της ΕΠΕΝ του δικτάτορα Παπαδόπουλου.

-Η κοινωνία περνάει μαύρες μέρες. Τα κόμματα του προοδευτικού τόξου να αφήσουν τους μικρόψυχους τακτικισμούς μετά τις εκλογές και να έρθουν να συμφωνήσουμε πάνω σε ένα προγραμματικό σχέδιο για την ανάταξη της κοινωνίας.

-Το πρόγραμμά μας είναι απόλυτα κοστολογημένο και κοστίζει 5,5 δις το χρόνο. Έχουμε αποδείξει πως είμαστε ικανοί να κάνουμε χρηστή διαχείριση του δημόσιου χρήματος. Αφήσαμε γεμάτα ταμεία. Δε μπορεί λοιπόν το κόμμα που έκανε κανόνα τις απευθείας αναθέσεις στα γαλάζια παιδιά να μας κουνάει το δάχτυλο στο συγκεκριμένο ζήτημα.

-Το κλίμα μεταστρέφεται και στην Αργολίδα μέρα τη μέρα. Το βλέπουμε στην αλληλεπίδραση με τον κόσμο του τόπου μας. Είμαστε λίγες μέρες πριν τον ερχομό μιας μεγάλης δημοκρατικής ανατροπής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ