ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Επίσκεψη της υποψ. βουλευτού της Ν.Δ. Σόνιας Τάνταρου Κρίγγου στο Σύλλογο ΑΜΕΑ Αργολίδας «Οδύσσεια»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:54:00 μ.μ. | | |
Σόνια Τάνταρου Κρίγγου
Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, υποψήφια βουλευτής Αργολίδας με τη Νέα Δημοκρατία, επισκέφθηκε το Σύλλογο ΑΜΕΑ Νομού Αργολίδας «Οδύσσεια». Συζήτησε με τα μέλη του Συλλόγου θέματα που απασχολούν τα ΑμεΑ και καταγράφηκαν προβλήματα που χρήζουν επίλυσης. 

Δεδομένης και της θητείας της ως Προέδρου σε κυβερνητικό οργανισμό με έντονο κοινωνικό πρόσημο η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου άκουσε με πολύ προσοχή τα θέματα που τους απασχολούν και δεσμεύθηκε να είναι δίπλα στο Σύλλογο και τις προσπάθειές του. 

Κατόπιν της συνάντησης αυτής η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Συλλόγου που ασχολούνται και προσπαθούν καθημερινά με συνεχή προσπάθεια και δημιουργία για το Δικαίωμα στη Ζωή. 
Η κυβέρνηση της ΝΔ αναβάθμισε σημαντικά τις υπηρεσίες για τα ΑμεΑ συμπολίτες μας, ενώ θεσπίστηκαν και νέες, όπως είναι ο καινοτόμος θεσμός του Προσωπικού Βοηθού, ο οποίος επεκτείνεται σε όλη τη χώρα. 

Καταργήθηκε επίσης η υποχρεωτική επανεξέταση από τα ΚΕΠΑ για μη αναστρέψιμες ασθένειες. Έχουμε να κάνουμε ακόμα πολλά. Ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες τους, και εργαζόμαστε για να κάνουμε περισσότερα πράγματα. 

Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η παροχή προστασίας, με έμφαση στις ευπαθείς και αδύναμες ομάδες. Είμαι και θα συνεχίσω να είμαι δίπλα τους εμπράκτως.»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ