ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο - Έρχεται νέο κύμα με βροχές από βδομάδα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:35:00 μ.μ. |
Σε διάθεση αστάθειας παραμένει ο καιρός, που μπορεί το σαββατοκύριακο, μετά τη βροχερή Παρασκευή, να θυμίζει άνοιξη, ωστόσο από τη επόμενη εβδομάδα θα αλλάξει...ξανά!

Το διήμερο αν και προβλέπονται κάποιες τοπικές ολιγόλεπτες μπόρες και άνοδος της θερμοκρασίας στα ηπειρωτικά, στο Αιγαίο θα φυσάει δυνατός βοριάς ο οποίος θα κρατήσει τις θερμοκρασίες αρκετά πιο χαμηλές.

Το Σάββατο
τα σύννεφα θα είναι πυκνότερα στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα όπου αναμένεται παροδικές μπόρες μικρής διάρκειας.

Την Κυριακή μόνο σε κάποια πολύ ορεινά τμήματα στα δυτικά και στα βόρεια υπάρχει μικρή πιθανότητα για ολιγόλεπτες μπόρες.

Ηλιοφάνεια θα έχει η Αττική το Σάββατο, με κάποιες πρόσκαιρες συννεφιές στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα, και ξαστεριά τις βραδινές ώρες.

Ο βοριάς θα είναι σχετικά ενισχυμένος φτάνοντας στα ανατολικά τα 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 16 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Η Κεντρική Μακεδονία θα έχει από το πρωί λιακάδα ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας θα συννεφιάσει κατά τόπους στα ορεινά με μικρή πιθανότητα βροχής. Το βράδυ θα συννεφιάσει λίγο περισσότερο, χωρίς όμως φαινόμενα.

Οι άνεμοι βορειοδυτικοί στον Θερμαϊκό στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 13 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Από την Τρίτη και κυρίως προς τα μέσα και τα τέλη της επόμενης βδομάδας το σκηνικό θα γίνει πιο φθινοπωρινό, με συννεφιές και παροδικές βροχές, μπόρες και καταιγίδες.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ