ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Αργολίδα για τα πέλλετ ξύλου της ΝΑΜΑ ο Νίκος Καλαματιανός

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:57:00 μ.μ. | | |
Διαφήμιση
Η NAMA Enterprise , κορυφαίος κατασκευαστής πέλλετ ξύλου υψηλής ποιότητας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία αποκλειστικού αντιπροσώπου για τον νομό Αργολίδας τον κ. Νικόλαο Καλαματιανό. 
Η στρατηγική αυτή κίνηση εντάσσεται στα σχέδια επέκτασης της ΝΑΜΑ, καθώς η εταιρεία επιδιώκει να ενισχύσει την παρουσία της στην ελληνική αγορά. Ο νέος αντιπρόσωπος μας θα προσφέρει πέλλετ ξύλου υψηλής ποιότητας της ΝΑΜΑ σε πελάτες σε όλο το νομό Αργολίδας. 

Με τις αποδοτικές τους δυνατότητες θέρμανσης και τις φιλικές προς το περιβάλλον ιδιότητες , τα πέλλετ ξύλου ΝΑΜΑ αποτελούν ιδανική επιλογή για νοικοκυριά και επιχειρήσεις που αναζητούν λύσεις βιώσιμης θέρμανσης. 
« Είμαστε ενθουσιασμένοι για το νέο μας συνεργάτη- αντιπρόσωπο Αργολίδας τον κ.Νικόλαο Καλαματιανό και την επέκταση μας στην ελληνική αγορά.», δήλωσε ο Γεώργιος Βασιλόπουλος , European Business Developer της NAMA Enterprise. 

« Τα πέλλετ ξύλου μας είναι κατασκευασμένα από 100% φυσικό ξύλο και είναι προσεκτικά κατασκευασμένα για να παρέχουν σταθερή θερμότητα και άριστη καύση. Καθώς πλησιάζει η χειμερινή περίοδος και έχοντας το πέλλετ μας μεγάλη ζήτηση, ενθαρύνουμε τους πελάτες μας να αγοράσουν τώρα για να αποφύγουν πιθανές αυξήσεις τιμών.»
 Τα πέλλετ ξύλου της ΝΑΜΑ κατασκευάζονται από ξύλο βιώσιμης προέλευσης και δεν περιέχουν πρόσθετα, χημικές ουσίες και άλλες επιβλαβείς ουσίες. Είναι επισης εύκολο να αποθηκεύονται και να μεταφέρονται, καθιστώντας τα μια βολική επιλογή για τους πελάτες που εκτιμούν την ευκολία και την αποτελεσματικότητα. 
« Είμαι στην ευχάριστη θέση να συνεργάζομαι με την ΝΑΜΑ Enterprise και να προσφέρω το υψηλής ποιότητας πέλλετ σε όλο τον νομό Αργολίδας.», δήλωσε ο αντιπρόσωπος Νικόλαος Καλαματιανός . 
« Πιστεύω ότι η δέσμευση της ΝΑΜΑ για βιωσιμότητα και ποιότητα ευθυγραμμίζεται με τις δικές μου αξίες, και αποσκοπούμε σε μια επιτυχημένη συνεργασία.» Καθώς η τιμή των πρώτων υλών αναμένεται να αυξηθεί ενόψει της χειμερινής περιόδου, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για τους πελάτες να αγοράσουν πέλλετ ξύλου ΝΑΜΑ. 
Επενδύοντας σε λύσεις βιώσιμης θέρμανσης, οι πελάτες μπορούν όχι μόνο να εξοικονομήσουν χρήματα αλλά και να συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΝΑΜΑ Enterprise επισκεφτείτε την ιστοσελίδα : www.namaenterprise.com 
Για τον νομό Αργολίδας τηλ. Επικοινωνίας – 6977828893 – Νικόλαος Καλαματιανός 

Για την υπόλοιπη Ελλάδα τηλ. Επικοινωνιας – 6987390676 – Ελένη Βασιλοπούλου - 6983748826 – Γεώργιος Βασιλόπουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ