ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Θανάσης Κολιζέρας: Το αντιλαϊκό κράτος και η πολιτική του έχουν συνέχεια!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:55:00 π.μ. | | |
Θανάσης Κολιζέρας
Το κράτος, που δημιουργεί τάχα «περισσότερες και καλύτερες δουλειές», έστειλε χτες άλλον έναν εργάτη στον τάφο και δύο στο νοσοκομείο, στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, χώρια οι τραυματίες στο Ναυπηγείο Σπανόπουλου.

Το ίδιο κράτος – θεματοφύλακας των επενδύσεων και της «πράσινης» ανάπτυξης σάπισε στο ξύλο τους κατοίκους χωριού της Κοζάνης που δεν θέλουν το μέρος τους να γίνει …δάσος φωτοβολταϊκών, στο φόντο της απολιγνιτοποίησης.

Το «ψηφιακό κράτος» έκανε το θαύμα του και μια αντιδραστική μεταρρύθμιση, όπως η τράπεζα θεμάτων, την αναβάθμισε σε βασανιστήριο για χιλιάδες μαθητές, που ταλαιπωρήθηκαν χτες και φορτώθηκαν έξτρα άγχος στις εξετάσεις τους.

Και, βέβαια, το ίδιο κράτος συνεχίζει ακάθεκτο την προετοιμασία για την 3η δόση από το Ταμείο Ανάκαμψης, με τον απελθόντα πρωθυπουργό να αφήνει στον υπηρεσιακό οδηγίες ακόμα και για τροποποιήσεις (εννοείται προς το χειρότερο) στα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα.

Και να σκεφτεί κανείς ότι όλα αυτά συμβαίνουν με υπηρεσιακή κυβέρνηση! Που σημαίνει ότι το αντιλαϊκό κράτος και η πολιτική του έχουν συνέχεια, οποιοσδήποτε κι αν βρίσκεται στο τιμόνι, ακόμα κι αν βρισκόμαστε στη μετάβαση από τη μία κυβέρνηση στην επόμενη.

Η επίθεση αυτή θα κλιμακωθεί από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ, την κατεύθυνση δίνει η Εαρινή Έκθεση της Κομισιόν, με τη συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και των άλλων, όπως έκαναν ψηφίζοντας το 50% και 70% αντίστοιχα των αντιλαϊκών νομοσχεδίων της διακυβέρνησης 2019 – 2023 της ΝΔ.

Και αποδεδειγμένα ο λαός έναν μόνο θα έχει στο πλευρό του την επόμενη μέρα, όταν θα παλεύει για να γυρνάει ζωντανός από τα κάτεργα της εργοδοσίας, ενάντια στην καταστολή και στην καταστροφή της ζωής του από τις «πράσινες» μπίζνες, για τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών, ενάντια σε παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα, το ΚΚΕ!

Γι' αυτό πρέπει να το δυναμώσει ακόμα περισσότερο στις ερχόμενες εκλογές της 25ης Ιούνη!

Θανάσης Κολιζέρας υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας του ΚΚΕ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ