ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Αργολίδα: Δυο μετάλλια ο Βαγγέλης Γουζούασης από την Ερμιονίδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:19:00 π.μ. | | |
Αθλητές ΑμεΑ
 Δύο μετάλλια κατέκτησε ο Βαγγέλης Γουζούασης από την Ερμιονίδα Αργολίδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες που διεξήχθη στις 10 - 14 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.

Εξαιρετικά ήταν για τον σύλλογό ΑΣ Ήφαιστος τα αποτελέσματα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες που διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη από τις 10 μέχρι τις 14 Μαΐου.

Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος αγωνίστηκε στην κατηγορία F54 στο ακόντιο και τερμάτισε στην 4η θέση. Είναι μια εξαιρετική επίδοση για τον Κανελλόπουλο που του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη συμμετοχή του.
Επίσης, ο αθλητής Ευάγγελος Γουζούασης  αγωνίστηκε στις κατηγορίες F55 στο ακόντιο και στη σφαίρα. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Γουζούαση για την εξαιρετική του επίδοση, καθώς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη σφαίρα και το ασημένιο μετάλλιο στο ακόντιο.

Η διοργάνωση ήταν θαυμάσια και σημειώθηκαν πολλά ρεκόρ, τόσο πανελλήνια όσο και ευρωπαϊκά. Τα αξιοσημείωτα αποτελέσματα που έφεραν οι αθλητες του Α.Σ. Ηφαιστος αναδεικνύουν την προσφορά του συλλόγου στην πρόοδο και στην ανάπτυξη του αθλητισμού των ατόμων με αναπηρίες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ