ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

"Ναύπλιο Επόμενη Μέρα" για το εκλογικό αποτέλεσμα: Τιμωρήθηκε αυστηρά ο κραυγαλέος αντιπολιτευτικός, στείρος, καταγγελτικός λόγος!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:52:00 π.μ. | |
"Ναύπλιο Επόμενη Μέρα"
Τα εκλογικά αποτελέσματα της 21 Μαΐου εκπλήσσουν διότι κανείς δεν περίμενε τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ του κυβερνώντος κόμματος και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αν κάτι πρέπει να συμπεράνουμε είναι πως επιβραβεύτηκε η συναινετική μέθοδος διακυβέρνησης και η υλοποίηση έργων!

Επιβεβαιώθηκε πανελλαδικά από την κοινή γνώμη που θέλει ασφάλεια διακυβέρνησης, αξιοπιστία και σταθερή πορεία μέσα στην Ευρώπη.

Παράλληλα τιμωρήθηκε αυστηρά ο πιο κραυγαλέος αντιπολιτευτικός, στείρος, καταγγελτικός λόγος! Ορμώμενος από τα φιλικά ΜΜΕ και διαδικτυακούς κύκλους των social media, παραμόρφωσε τόσο πολύ την πολιτική επικαιρότητα ώστε να παράγει ένα αγχωτικό τερατούργημα στο οποίο μόνο μια μικρή μειοψηφία της εσωστρέφειας, απομονωτισμού και μιζέριας θέλει να πιστεύει.

Αυτή η μικροπολιτική της άγονης καταγγελίας είναι καταδικασμένη να στερέψει εντελώς, εφόσον ο Έλληνας πολίτης θέλει μια ισχυρή ενωμένη κοινωνία πολιτών με σταθερή πορεία προς την πρόοδο και την ευημερία για την επόμενη μέρα.

Ας το έχουν υπόψη τους τα «ενεργά» στελέχη της αντιπολίτευσης παλαιάς κοπής αναπαραγωγής κοινωνικού μίσους, ώστε να πιάσουν τον σημερινό παλμό της λαϊκής ψυχοσύνθεσης, αποφεύγοντας νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις στις επόμενες κάλπες.

Ας κατανοήσουν οι ακόλουθοι του λαϊκισμού και της δημαγωγίας πως με τη λασπολογία και την συκοφαντία δεν παράγεται πολιτική ουσίας, παρά μόνο φανατισμένοι οπαδοί, μαντρωμένοι πίσω από προσωπικές οικονομικές και όχι μόνο προσδοκίες, τυχοδιωκτισμών, αλλοπρόσαλων επιλογών νάρκισσων που δεν προσθέτουν κάτι στην κοινωνία αλλά τη χειραγωγούν με ιδεοληψίες για να παρασιτίζουν επάνω της.

Αυτά ισχύουν σε πανελλαδικό πλαίσιο αλλά άλλο τόσο και σε τοπικό και καλό είναι να το αντιληφθούν εγκαίρως.

Ναύπλιο - Επόμενη Μέρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ