ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Γιώργος Διδασκάλου: “Ζωντανεύει" και το Ενετικό κτίριο του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:28:00 μ.μ. | | |
Άγιος Γεώργιος
Μια ακόμα πολιτιστική παρέμβαση από το ΥΠΠΟΑ πραγματοποιείται στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό της πολιτικής ηγεσίας, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Γενικό Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου.

"Με την υπογραφή, από την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Λίνα Μενδώνη, της ανάθεσης του ερευνητικού προγράμματος “Καταγραφή υπάρχουσας κατάστασης, ερμηνεία της παθολογίας, της σεισμικής συμπεριφοράς και προτάσεις στερέωσης του Ενετικού Κτιρίου Αγίου Γεωργίου, στο Ναύπλιο” από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ανοίγει ο δρόμος της αποκατάστασης και ανάδειξης ενός ακόμη μνημείου της ιστορικής πόλης.

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού υλοποιεί τον στρατηγικό του σχεδιασμό για την προστασία και ανάδειξης των μνημείων της περιοχής, σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα και τα ορόσημα τα οποία έχει θέσει από την πρώτη ημέρα της κυβερνητικής θητείας.

Συνεχίζουμε το έργο μας, προστατεύουμε την πολιτισμική μας κληρονομιά, αναβαθμίζουμε τον πολιτιστικό χάρτη της χώρας." ανέφερε ο κ. Διδασκάλου


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ