ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

"Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν" (γράφει η Χατζηαναστασίου Αγγελική υποψ. βουλευτής ΚΚΕ Αργολίδας)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:51:00 π.μ. | | |
Χατζηαναστασίου Αγγελική
Τώρα που έσβησαν τα φώτα της δημοσιότητας, τώρα που έκλεισαν οι προβολείς, τώρα που τελείωσαν οι μεγαλεπήβολες δηλώσεις, τώρα που μαζεύτηκαν τα κόκκινα χαλιά από το λιμάνι του Ναυπλίου , ας κάνουμε τον απολογισμό μας για το περιβόητο ‘’Mettideranean yacht show’’ που παρακολουθήσαμε αυτές τις ημέρες στην πόλη του Ναυπλίου.

Βλέποντας δημάρχους, περιφερειάρχες, βουλευτές κομμάτων να φωτογραφίζονται αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί πίσω από γυαλιστερές κορδέλες εγκαινίων , αναρωτιόμαστε τι κέρδος έχουν από όλα αυτά οι εργαζόμενοι και οι κάτοικοι του δήμου Ναυπλιεων; Τι κέρδος έχουν τα νέα παιδιά που δουλεύουν στον τουρισμό- επισιτισμό με τσακισμένα ωράρια, με απλήρωτες υπερωρίες με μισό ένσημο, τι κέρδος έχουν οι εμποροϋπάλληλοι που δεν γνωρίζουν τι θα πει σταθερό ωράριο και Κυριακή. Τι κέρδος έχουν οι αγρότες της περιοχής, τι κέρδος έχουν οι μικρές επιχειρήσεις της περιοχής, τι κέρδος έχουν οι λαϊκές οικογένειες που δεν πρόκειται το καλοκαίρι να πάνε ούτε δυο μέρες διακοπές με την ακρίβεια να τους τσακίζει και να βλέπουν και το τελευταίο ελεύθερο και ανοικτό χώρο στο λιμάνι του Ναυπλίου να γίνεται βορά από τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα που μας μιλούν για ‘’ yachting’’ και ‘’ γούστα ακριβά’’.

Κανένα κέρδος δεν έχουν οι εργαζόμενοι και ο λαός του Ναυπλίου από όλη αυτή την φιέστα που στήνεται στις πλάτες του. Οι μόνοι που βγαίνουν κερδισμένοι από όλα αυτά είναι οι μεγάλοι τουριστικοί και επιχειρηματικοί όμιλοι και τα αστικά κόμματα που τους στηρίζουν και δεσμεύονται απέναντι τους όπως περίτρανα αποδεικνύεται αφού όλοι τους έτρεξαν να προλάβουν ποιος θα πρώτο φωτογραφηθεί μπροστά από τα yacht και θα δώσει τα διαπιστευτήρια του στο μεγάλο κεφάλαιο.

Όλοι εμείς που αγανακτούμε με αυτή την κατάσταση , όλοι εμείς που βλέπουμε την πόλη μας να γίνεται μια ατελείωτη πασαρέλα ξένων συμφερόντων, όλοι εμείς που παλεύουμε καθημερινά να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, όλοι εμείς που δουλεύουμε, κουραζόμαστε, μοχθούμε και άλλοι κλέβουν τα κέρδη μας λέμε τέρμα πια.

Τώρα είναι η ώρα οι εργαζόμενοι, η νεολαία , ο λαός να γυρίσει την πλάτη σε όλους αυτούς. Στις 21 Μάη να δείξει την δύναμη του εκφράζοντας στην κάλπη την αγανάκτηση του , να ψηφίσει ΚΚΕ με θάρρος, ορμή, μαχητικότητα, να ψηφίσει ΚΚΕ για να βρει την επόμενη ημέρα το μοναδικό στήριγμα δίπλα του, για να βγει το λαϊκό κίνημα δυναμωμένο, για να ανασάνουν οι λαϊκές οικογένειες και τα παιδιά μας , για να μην φοβόμαστε - αλλά να σηκώσουμε το ανάστημα μας και να δείξουμε την δύναμη μας!

Μόνοι τους και όλοι μας

Τώρα ΚΚΕ!!!

Αγγελική Χατζηαναστασίου

Υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στο Νομό Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ