ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Ο Ημιμαραθώνιος Επιδαύριος δρόμος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην αθλητική κοινότητα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:15:00 π.μ. | | |
Αθλητής δρόμου
Ο αναβαθμισμένος ιστορικός Επιδαύριος δρόμος ολοκληρώθηκε σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στην αθλητική κοινότητα!

Για πρώτη φορά, από το 2010 που διοργανώνεται, η διαδρομή έγινε 21 χλμ και αυτό ήταν το νέο στοίχημα που έπρεπε να κερδίσουμε!

Η βασική διαδρομή που ξεκίνησε από το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου και κατέληξε στο Αρχαίο Στάδιο εντός του Αρχαιολογικού χώρου του Ασκληπιείου της Επιδαύρου, διέσχισε για πρώτη φορά τα σοκάκια του πάνω χωριού στο Λυγουριό και τους κεντρικούς δρόμους της έδρας του Δήμου σε μια ιστορική αναπαράσταση της διαδρομής των αρχαίων προσκυνητών του Ιερού.
Ενήλικες και παιδιά έδωσαν τον παλμό και έβαλαν τα δυνατά τους για να τερματίσουν στην απαιτητική διαδρομή.
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κατά πολύ τις αρχικές προβλέψεις, με μια ιδιαίτερη διαδρομή να κλέβει τις εντυπώσεις, αυτή των 1,5 χλμ και τους μικρούς δρομείς!
Ευχαριστούμε θερμότατα τον Σύλλογο δρομέων Αργολίδας, την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας, την Δ.Δ.Ε. Αργολίδας , την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, την Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, την Π.Υ. Ναυπλίου, το ΕΚΑΒ - Τομέα Ναυπλίου, το Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ναυπλίου για την άρτια υποστήριξη στην διοργάνωση !
Μια τεράστια αναφορά και πολλές ευχαριστίες στους εθελοντές μας, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των αθλητών!

Φυσικά νοιώθουμε ευγνώμονες για την επιλογή των αθλητών στην διοργάνωση μας ευελπιστώντας ο Επιδαύριος Ημιμαραθώνιος Δρόμος 2024 να είναι μαζικότερος και ποιοτικότερος!
Τέλος, ευχαριστούμε την εταιρεία Why- not με την οποία συνδιοργανώνουμε τα αθλητικά μας events και δίνουμε ραντεβού με την τριαθλητική κοινότητα για τις 9 και 10 Σεπτέμβρη στο Epidavros Action 2023!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ