ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Πρόγραμμα ομιλιών του ΚΚΕ στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:51:00 π.μ. | | |
Όλοι μαζί
Με ομιλίες η Κομματική Οργάνωση Αργολίδας του ΚΚΕ μεταφέρει παντού το κάλεσμα ενίσχυσης του Κόμματος. «Μόνοι τους και όλοι μας. #_Τώρα ΚΚΕ. Μόνο ο λαός σώζει τον λαό!», είναι το σύνθημα που κυριαρχεί.

Πιο συγκεκριμένα:

· Πέμπτη 11 Μαΐου, ομιλία στη πλατειά της Μιδέας και ώρα 20:00 με ομιλητή τον Μιχάλη Κρόκο υποψήφιο βουλευτή Αργολίδας του ΚΚΕ.

· Παρασκευή 12 Μαΐου, στη πλατεία της Νέας Κίου στις 19:30, χαιρετισμό από την υποψήφια βουλευτή Αργολίδας Χατζηαναστασίου Αγγελική και κεντρικός ομιλητής ο Μιχάλης Κρόκος υποψήφιος βουλευτή Αργολίδας του ΚΚΕ.

· Παρασκευή 12 Μαΐου,
στο καφέ Πλάτανος στη Παλιά Επίδαυρο στις 19:30, με ομιλητή τον Κώστα Γκόνη υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας του ΚΚΕ.

· Σάββατο 13 Μαΐου,
στα Φίχτια, στη καφετέρια του Σχοινά στις 19:30, χαιρετισμό από τη Μπαβελή Ναυσικά, υποψήφια δήμαρχο Άργους-Μυκηνών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», κεντρικός ομιλητής ο Θανάσης Κολιζέρας υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας του ΚΚΕ.

· Κυριακή 14 Μαΐου
, στο Κρανίδι, στη κάτω πλατεία και ώρα 18:30, χαιρετισμό από τον Βασίλη Σαράντο, υποψήφιο δήμαρχο δήμου Ερμιονίδος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», κεντρικός ομιλητής ο Θανάσης Κολιζέρας, υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας του ΚΚΕ.

· Τρίτη 16 Μαΐου, η κεντρική προεκλογική ομιλία του ΚΚΕ στο νομό, πλατεία Δημαρχείου στο Ναύπλιο και ώρα 20:00, χαιρετισμό από Θανάση Κολιζέρα, υποψήφιο βουλευτή Αργολίδας του ΚΚΕ, κεντρικός ομιλητής ο Δημήτρης Βιτάλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ