ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

ΚΚΕ Αργολίδας: Μόνοι τους και Όλοι μας!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:23:00 π.μ. | |
ΚΚΕ
Μια ...ωραία ατμόσφαιρα υπήρχε χτες στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ανάμεσα σε υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Και όχι άδικα, αφού - όπως ομολογήθηκε για ακόμη μια φορά - δεν είναι και πολλά αυτά που τους χωρίζουν. Για την ακρίβεια, στα προγράμματά τους περισσεύουν οι «κοινοί στόχοι» και απουσιάζουν εντελώς οι «τρομερές διαφορές».

Αρχικά, ο Μ. Τσαγκαράκης από το ΠΑΣΟΚ παραδέχτηκε ότι το πρόγραμμα του κόμματός του «δεν έχει και πολλές παραλλαγές» απ' αυτό του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Γ. Δραγασάκη να σπεύδει να συμφωνήσει, αφού υπάρχουν «κοινοί στόχοι», όπως είπε. Βέβαια, ο Μ. Τσαγκαράκης πρόσθεσε πως ούτε με το πρόγραμμα της ΝΔ υπάρχουν τρομερές διαφορές.

Και πώς να υπάρχουν, αφού κοινό τους πρόγραμμα είναι το Ταμείο Ανάκαμψης, η στρατηγική συμφωνία με τις ΗΠΑ, το σχέδιο της «πράσινης ανάκαμψης» και τα πρωτογενή πλεονάσματα του αναθεωρημένου «συμφώνου σταθερότητας». Για του λόγου το αληθές, ήρθε ο Μ. Βορίδης να σημειώσει πως «όταν ακούω τις προτάσεις για τις μειώσεις των έμμεσων φόρων, δεν ακούω καμιά κομμουνιστική πρόταση για να σηκωθώ να φωνάζω (...) μην τρελαθούμε, είναι εναλλακτικές προτάσεις (...) είναι μια συζήτηση φορολογικής πολιτικής που μπορεί να γίνει ήρεμα και χαλαρά», με τον Δραγασάκη να αναφωνεί ...σχεδόν εκστασιασμένος: «Χαίρομαι, αυτή είναι η σωστή απάντηση! Είναι εργαλεία πολιτικής αυτά...».

Έτσι ...«πολιτισμένα» και συναινετικά προετοιμάζουν την επόμενη μέρα, που είναι σκέτο ναρκοπέδιο για τον λαό, όποιος κι αν κυβερνήσει. Γι' αυτό μόνοι τους και όλοι μας, με πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ, για να τους χαλάσουμε την «ωραία ατμόσφαιρα»!

 ΤΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ