ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

"Η νέα γενιά μίλησε" στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψ. βουλευτή Ν.Δ. Αργολίδας Γιάννη Μπούνου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:28:00 μ.μ. | | |
Γιάννης Μπούνος
Εποχές δόξας της Νέας Δημοκρατίας θύμισε η προχθεσινή προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μπούνου. 

Σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, με την πλειοψηφία των συγκεντρωμένων να είναι νέοι άνθρωποι, ο νεαρός υποψήφιος απέδειξε πως έχει έρθει η ώρα της νέας γενιάς. 
Κατά την διάρκεια της ομιλίας του απάντησε σε δύο βασικά ερωτήματα: γιατί να επιλέξει κάποιος να ψηφίσει την Νέα Δημοκρατία, αλλά και γιατί τον ίδιο.

Χαρακτηριστικά ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Οι εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου αποτελούν τις πλέον κρίσιμες μετά το 2009. 
Η χώρα μας μετά την περιπέτεια και τις οδυνηρές συνέπειες που βίωσε από την “πρώτη φορά Αριστερά” βρήκε ξανά στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και της παράταξη της Νέας Δημοκρατίας τον δρόμο προς την σταθερότητα, την οικονομική ανάπτυξη και την εθνική ασφάλεια.

 Είναι χρέος όλων μας και ιδιαιτέρως της νέας γενιάς να αποτελέσουμε τους θεματοφύλακες αυτών των κεκτημένων. 
Ενώ συνέχισε: “Τα έργα που πραγματοποίησα κατά την διάρκεια της δημοτικής μου θητείας στον Δήμο Ναυπλιέων, αποτελούν ασφαλές τεκμήριο αξιολόγησής μου”.

Και κατέληξε:

“Με συγκινήσατε, δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που κάνατε! Μέσα από την καρδιά μου ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες και όλους, θα δουλέψω σκληρά μέρα και νύχτα για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη σας”.
Η αλήθεια είναι πως παρά το νεαρό της ηλικίας του, κατάφερε να προσελκύσει στην προεκλογική ομιλία του τον περισσότερο κόσμο από τις μέχρι τώρα συγκεντρώσεις της γαλάζιας παράταξης. Το συμπέρασμα επομένως είναι ένα: ο Γιάννης Μπούνος ήρθε για να μείνει!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ