ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Ομιλία του υπ. βουλευτή Αργολίδας του ΚΚΕ και υπ. Δήμαρχου στο Δήμο Ναυπλιέων Κώστα Γκόνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:18:00 μ.μ. | | |
Κώστα Γκόνη
Την Τρίτη 25/04/2023 στο εντευκτήριο του κολυμβητηρίου Ναυπλίου οι ΚΟΒ Μιδέας και Ναυπλίου πραγματοποιήσαν σύσκεψη – συζήτηση με κεντρικό θέμα "Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές και της Λαϊκής Συσπείρωσης στις δημοτικές και περιφερειακές, προϋπόθεση για την υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων". 

Ομιλητής ήταν ο Κώστας Γκόνης υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Ναυπλιέων. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ανταλλάχτηκαν απόψεις και τέθηκαν ερωτήματα μεταξύ των παρευρισκόμενων.

Σχεδόν 20 ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη φάση της μεγάλης πολιτικής – εκλογικής μάχης που δίνει το ΚΚΕ απέναντι στο αστικό πολιτικό σύστημα και στα κόμματα του. Μάχη καθοριστική για την επόμενη ημέρα, για να βγει πιο δυνατός ο λαός, για να βγει με μεγαλύτερες δυνατότητες το ίδιο το λαϊκό κίνημα και οι διεκδικήσεις του. Μάχη καθοριστική και για τις επόμενες εκλογικές μάχες που θα ακολουθήσουν τοπικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές.

Αυτό που επιδιώκει πραγματικά το ΚΚΕ είναι να γίνει μια ουσιαστική συζήτηση για το τι κρίνεται στις εκλογές που έχουμε μπροστά μας, σε πoιο δρόμο βρίσκεται η πραγματική δύναμη και η ελπίδα για τους εργαζόμενους , για την νεολαία, για όλο τον λαό και την πραγματική ικανοποίηση των αναγκών μας.

Ο στόχος του ΚΚΕ μπροστά στις εκλογές είναι να εκφραστεί και στην κάλπη αυτό που λένε πολλοί περισσότεροι εργαζόμενοι σήμερα, η πλατιά αναγνώριση του ΚΚΕ ως κόμμα μαχητικό, συνεπές, ως κόμμα που δεν έχει δεσμεύσεις στα μεγάλα συμφέροντα, ως κόμμα που θέτει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του και όχι τα κέρδη των λίγων. Υπάρχει η δυνατότητα αυτό να εκφραστεί σήμερα με χιλιάδες νέα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις κάλπες και από την επόμενη μέρα με ακόμα πιο αποφασιστική συμμετοχή στον καθημερινό αγώνα, γιατί η δύναμη του ΚΚΕ εκεί θα κατατεθεί.

Όποια κυβέρνηση και να προκύψει θα είναι από χέρι αντιλαϊκή, οι ομοιότητες και οι συγκλίσεις των συστημικών κομμάτων στην Ελλάδα είναι εντυπωσιακά μεγάλες. Ν.Δ , ΠΑΣΟΚ , ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν μαζί πλειστηριασμούς των λαϊκών σπιτιών, βοήθησαν στην εμβάθυνση της εμπλοκής της Ελλάδας στον πόλεμο στην Ουκρανία για χάρη των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ- Ε.Ε- Ρωσία . Στήριζαν την πολιτική για φθηνή εργασία χωρίς συλλογικές συμβάσεις με επιδόματα φτώχειας. Συνέχιζαν να χαρίζουν την ενέργεια, την υγεία, την παιδεία στο μεγάλο κεφάλαιο.

Ο λαός δεν έχει τίποτα να περιμένει από αυτές τις κυβερνήσεις. Την πραγματική στήριξη θα την βρει μόνο στο ΚΚΕ. Στις 21 Μάη όσο πιο ψηλά το ΚΚΕ τόσο πιο ψηλά και ο λαός.

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ