ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Από άκρη σε άκρη όλη την Αργολίδα περπάτησε ο υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Γαβρήλος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:56:00 μ.μ. | | |
Γιώργος Γαβρήλος
Από άκρη σε άκρη όλης της Αργολίδας περπάτησε ο υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Γιώργος Γαβρήλος, συζητώντας με συμπολίτες και εκπροσώπους συλλογικών φορέων. 
Τα αναπτυξιακά ελλείμματα του νομού, τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα, οι ελλείψεις των δομών Υγείας, όπως και τα προβλήματα της Οικονομίας βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων.
Ο κ. Γιώργος Γαβρήλος παρουσίασε και ανέλυσε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και των μικρών επιχειρήσεων, καθώς και τη στήριξη των μισθωτών, των συνταξιούχων και της νέας γενιάς.
Έμφαση δόθηκε στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους και την προστασία της περιουσίας των δανειοληπτών. Η ανασύσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, με στήριξη της πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας παροχής Υγείας, βρίσκεται στις προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και του κ. Γιώργου Γαβρήλου.
Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Γαβρήλο, στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα δώσει στο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εντολή για σχηματισμό προοδευτικής κυβέρνησης με κοινωνικό πρόσωπο.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ