ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Κατά Κατρούγκαλου οι Ιατρικοί Σύλλογοι Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Μεσσηνίας

πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ
Σε πρόσφατη δήλωσή του ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, κος Κατρούγκαλος,ανακοίνωσε την ιδέα του για επαναφορά του συντελεστή 20% επί του εισοδήματος των ελεύθερων επαγγελματιών, για τον υπολογισμό των ασφαλιστικών εισφορών.

Ο πρώην υπουργός ξεχνά πως είχε συνδέσει τις ασφαλιστικές εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών με το εισόδημά τους, γεγονός που οδήγησε σε συνολική φορολόγηση των εισοδημάτων τους σε ποσοστό μέχρι 80%. Ξεχνά τη τεράστια ζημιά που προκάλεσε στην ελληνική οικονομία και την αναγκαστική διακοπή λειτουργίας πολλών ατομικών επιχειρήσεων. Τέτοιες «ιδέες», για επιβολή του κεφαλικού αυτού φόρου, αποδεδειγμένα καθιστούν ασύμφορη τη λειτουργία ατομικής επιχείρησης, οδηγούν στον αφανισμό τον μικρομεσαίο ελεύθερο επαγγελματία, καλό είναι να εξαφανιστούν από την ενδεχόμενη ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ήδη έχουν κριθεί αντισυνταγματικές από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Η εμμονική αυτή τοποθέτηση, αποτελεί προάγγελο κάποιων κρυφών κινήσεων;

Όλοι οι επιστήμονες ελεύθεροι επαγγελματίες, θέτουμε κόκκινη γραμμή και δεν θα επιτρέψουμε να δημευθεί ξανά το εισόδημά μας, που πηγάζει από τον κόπο της δουλειάς μας.

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΨΥΧΟΨΥΙΟΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΜΕΛΛΟΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΝΗΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ