ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Σημαντική εκδήλωση για τις επιχειρήσεις από το Επιμελητήριο Αργολίδας για Εκπαίδευση στα Ψηφιακά Εργαλεία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:37:00 π.μ. | |
πρόσκληση
Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλεί σε μια σημαντική εκδήλωση για τις επιχειρήσεις της περιοχής, με θέμα "Συνεργασία με τον Χρυσό Οδηγό και Εκπαίδευση για τα Ψηφιακά Εργαλεία " η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Επιμελητηρίου Αργολίδας.


Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της εξωστρέφειας επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να αναπτυχθούν τόσο στην εγχώρια όσο και στις ξένες αγορές.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής, ανεξαρτήτως του κλάδου στον οποίο ανήκουν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες συνεργασίας με τον Χρυσό Οδηγό καθώς και οι προσφερόμενες υπηρεσίες στον τομέα της ψηφιακής διαφήμισης και της προβολής επιχειρήσεων στο διαδίκτυο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στη ορθή και αποτελεσματική χρήση των ψηφιακών εργαλείων, με σκοπό τη βελτίωση της προβολής και της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων τους.

Αναλυτικότερα θα παρουσιαστούν οι εξής ενότητες:

- "Ψηφιακός Οδηγός: Εξερευνώντας τις δυνατότητες της ψηφιακής ανάπτυξης για την επιχειρηματικότητα"

- "Ψηφιακή Εξέλιξη: Νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για τους επαγγελματίες"

- "Ψηφιακό Μέλλον: Πώς η ψηφιακή ανάπτυξη μετασχηματίζει την επαγγελματική μας πορεία".

Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη εκδήλωση, να το γνωστοποιήσουν μέχρι τη Δευτέρα 29/05/2023, στο τηλέφωνο 27510 67216.Υπεύθυνη κα Δανοπούλου Αγγελική.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΦΩΤΙΟΣ ΔΑΜΟΥΛΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ