ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Το Λύκειο Ελληνίδων Άργους τίμησε τη «Γιορτή της Μητέρας»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:35:00 π.μ. | | |
Μέλη Λ.Ε.Α.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, η καθιερωμένη από της ιδρύσεως του Παραρτήματός μας «Γιορτή της Μητέρας», στην κατάμεστη αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος». 

Εκλεκτά μέλη και φίλοι του Λυκείου ήταν εκεί για να τιμήσουν το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή ενός ανθρώπου. 
Κεντρική ομιλήτρια της βραδιάς ήταν η κ. Θεοδοσία Πενταρβάνη- Υφαντή , φιλόλογος- Ιστορικός και Αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ελληνίδων , η οποία με την μεστότητα, την ακρίβεια αλλά και την λυρικότητα του λόγου της ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι στο φουαγιέ θαύμασαν τα έργα του κ. Ρήγα Ρηγόπουλου και των μαθητών του από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Άργους. Ακολούθησε η Βράβευση από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό- Περιφερειακό Τμήμα Άργους πολύτεκνης μητέρας ,ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού κι επιβράβευσης. 
Η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο , με τις μουσικές νότες του Συνόλου Πνευστών του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας που μας ταξίδεψαν πολλά χρόνια πίσω αποδίδοντας με μαεστρία κλασσικά και αγαπημένα κομμάτια Ελλήνων συνθετών όπως Θεοδωράκη και Χατζιδάκι.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Ανδριανός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους- Μυκηνών κ. Μπέγκος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Παναγιώτης Σκούφης, η πολιτευτής Αργολίδας κ. Ελένη Παναγιωτοπούλου, η πολιτευτής Αργολίδας κ. Σόνια Τάνταρου- Κρίγγου…
Ευχαριστούμε θερμά: Τον ΕΕΣ –Περιφερειακό Τμήμα Άργους και την Πρόεδρό κ. Τριανταφύλλου, τη Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας κ. Ελισάβετ Χατζηνικολάου και τους καθηγητές Μουσικής κ. Σπύρο Μαρίνη , κ. Χατζημπαλάση Γεωργία και κ. Κωνσταντίνο Συρράκο για τη μοναδική εμφάνιση του Συνόλου Πνευστών, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ κ. Παναγιώτη Σκούφη για την αγαστή συνεργασία και την παραχώρηση της αίθουσας, τον κ. Ρήγα Ρηγόπουλο για την έκθεση των έργων του , την οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης, τα μέλη του ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων Παράρτημα Άργους και φυσικά όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ