ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Επίσκεψη του υποψ. βουλευτή Αργολίδας του ΚΚΕ Κώστα Γκόνη σε χώρους εργασίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:35:00 π.μ. | |
Κώστας Γκόνης
Kλιμάκιο του ΚΚΕ Αργολίδας με επικεφαλής τον Κώστα Γκόνη υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στο νόμο Αργολίδας, επισκέφτηκε την Δασική Υπηρεσία και την Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Ναυπλιέων.

Ο υποψήφιος βουλευτής συνομίλησε με τους εργαζομένους στις υπηρεσίες και μοιράστηκε τα προβλήματα και τις αγωνίες τους για τους πετσοκομμένους μισθούς, για την ακρίβεια που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους, για τις δύσκολες συνθήκες εργασίας που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Επισήμανε ότι τα προγράμματα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν τις συμβάσεις που υπογράφουν οι τράπεζες με τους δανειολήπτες. Είναι ελκυστικές, αλλά ο διάολος κρύβεται στα ψιλά γράμματα. Η προσχηματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ προς το ΚΚΕ, στοχεύει στους προοδευτικούς και αριστερούς ανθρώπους που του γυρίζουν την πλάτη και για αυτά που πέρασε ως κυβέρνηση, αλλά και σαν αντιπολίτευση, αφού ψήφισε το 50% των νομοσχεδίων της ΝΔ.

Το κυβερνητικό πρόγραμμα της επόμενης μέρας, τα βασικά χαρακτηριστικά του οποίου είναι προαποφασισμένα, με τα αστικά κόμματα να προσπαθούν να τα παρουσιάσουν και να τα προωθήσουν το καθένας με τον δικό του τρόπο.

Καταλήγοντας, τόνισε, πως την επόμενη μέρα, ένα ισχυρό ΚΚΕ θα μπορέσει μαζί με το λαϊκό κίνημα να αντιμετωπίσει τη δεδομένη αντιλαϊκή πολιτική. Θα είναι δίπλα στους ανθρώπους, όταν θα πάνε να τους πάρουν το σπίτι, θα είναι μπροστά στους αγώνες ενάντια στην κρατική καταστολή και στους αγώνες για τα δικαιώματα του λαού.
Οι εργαζόμενοι αναγνωρίζουν και εμπιστεύονται το ΚΚΕ, ξέρουν ότι η ελπίδα είναι εκεί! Στις 21 Μάη όσο πιο ψηλά το ΚΚΕ τόσο πιο ψηλά και ο λαός. Απορρίπτουμε το ψευτοδιλήμματα των αστικών κομμάτων και απαντάμε ότι μόνο ο λαός σώζει τον λαό! Δεν περιμένουμε σωτήρες, όλοι οι εργαζόμενοι να εκφράσουν την οργή και την αγανάκτηση τους με κόκκινη ψήφο στην κάλπη, με ψήφο στο ΚΚΕ, που είναι η μόνη ψήφος που δεν θα πάει χαμένη!

Με αισιοδοξία, μαχητικότητα και με στόχο το κάλεσμα και οι θέσεις του ΚΚΕ για τις βουλευτικές εκλογές στις 21 Μαΐου να φτάσουν σε κάθε χώρο δουλειάς.

Τις επόμενες ημέρες οι περιοδείες από μέλη και φίλους του ΚΚΕ θα συνεχιστούν σε κάθε πόλη και χωριό, σε κάθε χώρο δουλειάς.

Τώρα ΚΚΕ !!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ