ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά από την Καλαμάτα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:45:00 μ.μ. | | |
Νέα Δημοκρατία
Στραμμένα στην Καλαμάτα είναι σήμερα όλων τα βλέμματα στην Πελοπόννησο και όχι μόνο, καθώς στις 8 το βράδυ, πραγματοποιεί στην κεντρική πλατεία της μεσσηνιακής πρωτεύουσας τη  μεγάλη πολιτική συγκέντρωση της η ΝΔ με ομιλητή τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, η οποία θα σηματοδοτήσει την αυλαία της προεκλογικής περιόδου.

Μιας περιόδου που θα παρέμενε… βουβή, αν ο Αντώνης Σαμαράς δεν τολμούσε για μια ακόμη φορά να βγει μπροστά, κάνοντας τη διαφορά και δείχνοντας τον δρόμο. Έναν δρόμο δύσκολο. Τον δρόμο της αλήθειας, της παραδοχής, της προοπτικής και του μέλλοντος.

Ο πρώην Πρωθυπουργός ο οποίος με τη συνολική του στάση έχει σφραγίσει την ενότητα του κόμματος, θα πάρει ξανά στις πολιτικές του πλάτες τη ΝΔ, δίνοντάς την ώθηση που έχει ανάγκη ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης. 

Τα ζητήματα που απασχολούν όλους τους Έλληνες, όπως και εκείνα του νομού ειδικότερα, θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο και θα έχετε την ευκαιρία να τα ακούσετε από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά, στις 20:00 σε μια εκδήλωση που όμοιά της δεν έχει διοργανωθεί μέχρι τώρα και όχι μόνο σε πολιτικό επίπεδο.

Η ομιλία  συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων των Πελοποννησίων, καθώς πάρα πολλοί και από τους γύρω νομούς όπως και από την Αργολίδα βράθηκαν στην Καλαμάτα για να παρακολουθήσουν τη μοναδική συγκέντρωση του είδους της.

Δείτε παρακάτω την ομιλία:

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ