ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

"Μήνυμα νίκης" από το Άργος για τον Παναγιώτη Ψυχογυιό - Πλήθος κόσμου στην κεντρική ομιλία του υποψ. βουλευτή ΠΑΣΟΚ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:43:00 μ.μ. | | |
Παναγιώτης Ψυχογυιός
Την Κεντρική Προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου 13/5  ο υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας με το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής στο Άργος.
Τον Παναγιώτη Ψυχογυιό προλόγισε ο κ. Νίκος Μήλης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και η Μάνια Δεδέα , πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού.
Σε μια συγκλονιστική συγκέντρωση, μέσα κι έξω από το εργατικό κέντρο του Αργους, με την παρουσία πολλών νέων ανθρώπων, ο Παναγιώτης Ψυχογυιός έδωσε το μήνυμα της Αλλαγής και της Ανανέωσης στην Αργολίδα.
« Σήμερα είναι όλοι εδώ, το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο και δυνατό, η ανανέωση μαζί με την εμπειρία είναι σήμερα εδώ, η πίστη, το πάθος, το όραμα για μια καλύτερη Ελλάδα για μία καλύτερη Αργολίδα είναι σήμερα εδώ, η Αλλαγή είναι εδώ. 
Δώστε μου την δύναμη να σας εκπροσωπήσω στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αυτό που σας υπόσχομαι είναι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να διεκδικήσω λύσεις για τα προβλήματα του τόπου μας. 
Και θα το πράξω πάντα πιστός σε αρχές και αξίες, με καθαρές θέσεις και ξεκάθαρο πρόταγμα. Να είστε σίγουροι ότι θα παραμείνω ο Παναγιώτης που γνωρίσατε στο σχολείο, στην γειτονιά, στις πλατείες, στο γήπεδο, στο γραφείο. Ένας από εσάς!»
Ψυχογυιός Παναγιώτης
Οικονολόγος
Υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας
ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ