ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Κωνσταντίνος Κουρτέλης: Οι Έλληνες πολίτες έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:02:00 μ.μ. | |
Κωνσταντίνος Κουρτέλης
Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας με 40,8% με απλά λόγια ,αποδεικνύει ότι οι Έλληνες πολίτες έχουν αντιληφθεί την σοβαρή δουλεία που έγινε από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Δείχνει ότι όλοι έχουν καταλάβει τις δυσκολίες που περάσαμε με πρωτόγνωρες κρίσεις όμως η Ελλάδα, όχι μόνο άντεξε αλλά έκανε και άλματα προόδου. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο πως κανένας δεν μπορεί να σταματήσει μία χώρα που έχει πάρει “ΦΟΡΑ” στο δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης.

Τέλος όμως και ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι οι Έλληνες πολίτες έδωσαν μία ηχηρή απάντηση στο ψέμα και στον λαϊκισμό καταδικάζοντας αυτούς που επί 5 χρόνια έπαιζαν με την τύχη του.

Υσ. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους εκλέχτηκαν χθες το βράδυ αλλά και όλους όσους έδωσαν τον αγώνα τους και στήριξαν την παράταξη. Όπως είπε ο πρόεδρος μας και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αυτή η νίκη ανήκει σε όλα τα στελέχη της παράταξης μας που δώσαμε αυτή τη μεγάλη μάχη.

Συγχαρητήρια στον βουλευτή του νομού μας Γιάννη Ανδριανό για την επανεκλογή του καθώς και στους 4 υποψηφίους του ψηφοδελτίου της παράταξης μας Σόνια Ταντάρου Κρίγγου , Ελένη Παναγιωτοπούλου, Γιάννη Μπούνο και Γιώργο Δωροβίνη για τον όμορφο αγώνα που έδωσαν.

Συγχαρητήρια και σε όλους του νέους της γενιάς μας που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια της παράταξης μας.

Είναι πολύ όμορφο μάλιστα να βλέπεις να εκλέγονται και φίλοι που δίνατε και δίνεται μαζί τις μάχες της ΟΝΝΕΔ.
Συνεχίζουμε…

Κωνσταντίνος Κουρτέλης
Συντονιστής Πελοποννήσου Γραμματείας
Παραγωγικών Φορέων Νέας Δημοκρατίας.
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ