ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Δημήτρης Τότσικας: Οι παίκτριες του Φείδωνα Άργους χθες ένιωσαν προδομένες, απροστάτευτες και αηδιασμένες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:51:00 π.μ. | | | |
Ποδοσφαιρίστριες
Με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι μπαράζ μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Φείδωνα Άργους για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής Γυναικών, ο προπονητής του Φείδωνα Άργους Δημήτρης Τότσικας ανέφερε τα εξής:

1. Από τη στιγμή που η αποστολή μας έφθασε στο γήπεδο, ουδείς μας υποδέχτηκε -ως όφειλε-, με αποτέλεσμα να ψάχνουμε μόνοι μας να βρούμε τα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων.

2. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας οδηγήθηκαν στο πέταλο και όχι στην εξέδρα των επίσημων, ως είθισται.
 
3. Άνθρωποι του πολυάριθμου επιτελείου της γηπεδούχου ομάδας έκαναν το -καθιερωμένο πλέον- "ψηστήρι" σε παίκτριες της ομάδας μας, ακομα και εν ώρα αγώνα.

4. Σε ένα τέτοιο ματς, με περίπου 2.000 φιλάθλους και από τις δύο ομάδες και μεγάλη ένταση, δεν είδαμε κανέναν εκπρόσωπο της αστυνομίας στο γήπεδο.

5. Λίγο πριν τη σέντρα διαπιστώσαμε με έκπληξη ότι υπήρχαν κάμερες στο γήπεδο, αλλά όχι ζωντανή μετάδοση του αγώνα (γιατί άραγε??!!!).

6. Στο 2ο ημίχρονο, με το σκορ 1-0, ο ηλεκτρονικός πίνακας του σταδίου μυστηριωδώς έπαψε να δείχνει το χρονόμετρο (γιατί άραγε??!!!).

7. Μετά το σφύριγμα της λήξης ουδείς των γηπεδούχων (πλην 2 εξαιρέσεων) ασχολήθηκε με το να δώσει έστω τα τυπικά συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Ήταν απασχολημένοι, καθώς πανηγύριζαν με τους φανατικούς οπαδούς τους, αυτούς που λίγο πριν έβριζαν τη μητέρα 15χρονης αθλήτριας μας που πριν από λίγους μήνες έφυγε από τη ζωή...

Από σεβασμό στον θεσμό της διαιτησίας και στο άθλημα που υπηρετώ με αξιοπρέπεια εδώ και δεκαετίες, θα μου επιτρέψετε να μη σχολιάσω την απόδοση των 3 διαιτητών του αγώνα. Άλλωστε υπήρχε στο γήπεδο παρατηρητής διαιτησίας (της ΕΠΣ Αρκαδίας).

Κυρίες και κύριοι της ΕΠΟ,

Αν επιθυμείτε αυτό το ποδόσφαιρο που είδατε χθες και αν το θεωρείτε βήμα εμπρός, παρακαλώ ενημερώστε μας για να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Οι παίκτριες του Φείδωνα, που όπως γνωρίζετε κοσμούν τις εθνικές ομάδες κατά συρροή, χθες ένιωσαν προδομένες, απροστάτευτες, αηδιασμένες, άδειες...

Ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν αποχωρίσαμε από το γήπεδο (πράγμα που θα έκαναν πολλοί στη θέση μας) είναι ο σεβασμός προς το άθλημα που αγαπάμε. Αυτές τις αρχές πασχίζουμε να εμφυσήσουμε στα κορίτσια μας και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε.

Υ.Γ.1: Καλή τύχη στον Αστέρα Τρίπολης στην Α Εθνική.

Υ.Γ.2: Θα ακολουθήσει δήλωση του προέδρου της ομάδας μας.

Υ.Γ.3: Ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους τους φίλους που έχω αποκτήσει μέσα στα γήπεδα τόσα χρόνια και μου μετέφεραν τη στηριξη τους και τις ευχές τους για αυτό το ματς. Ελπίζω η προσπάθειά μας να τους δικαίωσε...

Υ.Γ.4: Οι παραπάνω απόψεις είναι προσωπικές και δεν εκπροσωπούν τον Α.Ο. Φείδωνα Άργους.

Δημήτρης Τότσικας via facebook
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ